De legendarische Moby komt na meer dan tien jaar met tour

mrt 19 , 18:58 Entertainment
unnamed 1
We kennen hem allemaal van het bestverkochte elektronische album aller tijden 'Play'. Moby is een gerespecteerde held in de elektronische muziekwereld. We kunnen hem eindelijk, na meer dan tien jaar, weer gaan bewonderen, want hij kondigt een tour aan!
We wisten al dat deze man er eentje is met een hart van goud. Met de aankondiging van zijn tour wordt dit al helemaal bevestigd. Heel de opbrengst van zijn tour zal gedoneerd worden aan Europese goede doelen die zich inzetten voor het beschermen en het welzijn van dieren.

Moby Live 2024

Wij zijn maar al te blij dat Moby na meer dan tien jaar weer heeft besloten om het podium weer op te klimmen. Hij heeft hier wel een goede reden voor, want met deze tour zal hij het 25-jarig jubileum van zijn album 'Play' vieren.
Deze held willen we allemaal wel een keer zien. In september kunnen we allemaal deze kans grijpen. Hij komt op verschillende plekken in Europa. We hebben ze allemaal voor je op een rijtje gezet!
  • 19 september - Londen, Engeland / O2
  • 21 september - Antwerpen, België / Sportpaleis
  • 22 september - Berlijn, Duitsland / Velodrom
  • 23 september - Düsseldorf, Duitsland / Mitsubishi Electric Hall
  • 24 september - Parijs, Frankrijk / Le Zenith

Always centered at night

Alsof een tour niet al goed genoeg was, komt hij ook nog eens met een nieuw album! Het album Always centered at night , zal bestaan uit dertien nummers. We kunnen veel verschillende nummers verwachten, want alle dertien nummers zijn in samenwerking met een andere artiest. Het eerste nummer van het album is in samenwerking met Soul-Jazz singer-songwriter Lady Blackbird. En oh, oh, oh, wat beseffen wij dat we hem hebben gemist als we naar deze plaat luisteren.
De andere nummers zullen dus ook in samenwerking zijn met andere artiesten. We kunnen onder andere Benjamin Zephaniah, Serpentwithfeet en Gaidaa verwachten. Als je deze namen zo naast elkaar ziet, dan kan je toch eigenlijk niet wachten tot 14 juni? Dat is dan ook de datum dat Moby zijn nieuwste album uitbrengt.
Delen met
Ook interessant