Dit zijn de schitterende finalisten van Miss Universe Netherlands 2024

mei 21 , 17:58 Entertainment
sneek christine 1 normaal
We zijn volop bezig met onze eigen epische FHM500 verkiezing, maar de andere verkiezingen draaien ook lekker door. De finalisten voor Miss Universe Netherlands 2024 zijn namelijk bekendgemaakt, wat een pareltjes zitten erbij. Tijd voor ons om ook deze prachtige dames te voorzien van een zonnetje.
Maak kennis met de zestien prachtige dames die zich een weg hebben gebaand naar de finale van Miss Universe Netherlands 2024. Deze zestien mogen hun betoverende charmes laten zien op het Nederlandse podium tijdens de grande finale op 5 juli in Studio 21. Hierna zal één van deze vrouwen naar huis gaan met de felbegeerde kroon en de titel van Miss Universe Netherlands, wat een prestigieuze titel is dat.
 1. Zifrah (Drenthe)

Maak kennis met Zifrah Donker, de 23-jarige schoonheid uit Coevorden. Deze dame is niet alleen een trotse moeder van de bijna 2-jarige Ziva, maar runt ook met flair haar eigen beautybedrijf. Tussen de bedrijven door vindt ze tijd om te zingen en te schilderen. Familie is haar alles en haar dagen zijn gevuld met liefde en creativiteit.
drenthe zifrah 1 normaal
Martin Bierman
 1. Tess (Flevoland)

Tess Mirani is een model met een missie. Ze werkt voor een bedrijf in de duurzame luchtvaartindustrie en als moederlijke finaliste van Miss Universe Netherlands wil ze andere moeders inspireren om hun dromen na te jagen. Met een focus op de gevolgen van klimaatverandering hoopt ze bewustzijn te creëren en verandering teweeg te brengen.
flevoland tess 2 normaal
Martin Bierman
 1. Faith (Zandvoort)

Faith Landman, 27 jaar jong en moeder van Ace, staat aan het roer van haar leven als zwangerschapsfotografe en voorvechter van women empowerment. Met een missie in haar moederhart, streeft ze naar gelijke kansen voor iedereen. Op het Miss Universe-podium wil ze haar impact wereldwijd vergroten.
zandvoort faith 2 normaal
Martin Bierman
 1. Mattanja (Friesland)

Mattanja Roffel, 18 jaar en trotse Friezin, woont in Harkema en is tweedejaarsstudent HBO Integrale Veiligheidskunde. Naast haar werk op een makelaarskantoor vindt ze tijd voor tennis, zingen en winkelen. Als Miss Universe Friesland 2024 zet ze zich in voor kinderrechten en wil ze dit belangrijke onderwerp meer onder de aandacht brengen.
friesland mattanja 2 normaal
Martin Bierman
 1. Christine (Sneek)

Christine, de 23-jarige bezige bij uit Friesland, is model, presentatrice, actrice, artiest en influencer. Ze houdt van reizen en haalt daar haar inspiratie en energie uit. Altijd druk in de weer, heeft ze een onuitputtelijke bron van energie en is ze vastberaden om nooit stil te zitten.
sneek christine 1 normaal
Martin Bierman
 1. Rosalie (Gelderland)

Rosalie Hooft, 23 jaar en uit Tiel, studeert Bestuurskunde en Overheidsmanagement aan de Haagse Hogeschool. Ze werkt bij My Jewellery in Utrecht en zet zich in voor bewustwording rond prestatiedruk. Ze wil verandering brengen in hoe de maatschappij omgaat met de druk die op jonge volwassenen wordt gelegd.
gelderland rosalie 2 normaal
Martin Bierman
 1. Lisa Charlotte (’s-Hertogenbosch)

Lisa Charlotte, 26 jaar, woont in het altijd gezellige ’s‑Hertogenbosch en combineert haar salesbaan met haar eigen sieradenwebshop. Voor haar staan zelfliefde, geestelijke gezondheid en zelfvertrouwen centraal. Ze is vastbesloten om hierover meer bewustwording te creëren en kan niet wachten om haar missie verder uit te dragen.
s hertogenbosch lisa charlotte 2 normaal 1
Martin Bierman
 1. Kaylee (Groningen)

Kaylee Hulsebos, 21 jaar oud en moeder, komt uit de provincie Groningen. Als zelfstandig ondernemer haalt ze haar motivatie uit het verlangen naar een veilige leefomgeving voor vrouwen. Met deze missie wil ze als Miss Universe Netherlands laten zien dat ontwikkeling in een veilige omgeving voor iedereen mogelijk moet zijn.
groningen kaylee 2 normaal
Martin Bierman
 1. Didi (Limburg)

Didi, 23 jaar en uit Heythuysen, studeert Communicatie en werkt als content marketeer. Met haar achtergrond als kapster en haar positieve houding is ze altijd actief en betrouwbaar. Haar doorzettingsvermogen heeft haar van basisniveau naar HBO gebracht, en ze helpt graag anderen om hetzelfde te bereiken.
limburg didi 2 normaal
Martin Bierman
 1. Jawahir (Noord-Brabant)

Jawahir, 24 jaar en afkomstig uit Noord-Brabant met Somalische roots, is een doorzetter. Ondanks de uitdagingen van chronische angst en endometriose, blijft ze haar dromen najagen. Ze gelooft dat iedereen zijn dromen kan bereiken, ongeacht afkomst, kleur of imperfecties.
noord brabant jawahir 1 normaal
Martin Bierman
 1. Maruschka (Noord-Holland)

Maruschka Sahiboe, een toegewijd model, werkt zowel in Nederland als internationaal. Nu als Miss Universe Noord-Holland, zet ze alles op alles om haar grootste droom waar te maken: Nederland vertegenwoordigen in Mexico als Miss Universe Netherlands 2024.
noord holland maruschka 1 normaal
Martin Bierman
 1. Dominique (Overijssel)

Dominique van der Weide, een 23-jarige uit Almelo, combineert haar afstudeeropdracht met een passie voor het verspreiden van vreugde en verbondenheid. Als finaliste van Miss Universe Netherlands wil ze samen met anderen de wereld een stukje mooier maken.
overijssel dominique 1 normaal
Martin Bierman
 1. Sophie (Enschede)

Sophie Bugla, 19 jaar en woonachtig in Enschede, werkt bij het bedrijf van haar stiefvader. Ze wordt omschreven als lief, positief en zorgzaam. Haar vrije tijd brengt ze graag door met vrienden, familie en haar trouwe hondje.
enschede sophie 2 normaal
Martin Bierman
 1. Yentl (Utrecht)

Yentl, 21 jaar en uit Utrecht, is model en zzp’er bij Eneco. Ze komt uit een warm gezin, heeft een vriend en twee hondjes. Ze wil mensen inspireren om negatieve zelfbeelden om te zetten in kracht en streeft naar een wereld waarin elk lichaam gevierd wordt.
utrecht yentl 2 normaal
Martin Bierman
 1. Daliyah (Zeeland)

Daliyah, 28 jaar en uit Vlissingen, werkt fulltime in HR en Financiën en daarnaast als model. Ze houdt van koken, dieren en kickboksen, maar bovenal van haar familie. Met haar deelname aan Miss Universe wil ze een boodschap van gelijkheid, respect en vriendelijkheid verspreiden.
zeeland daliyah 1 normaal
Martin Bierman
 1. Selina (Zuid-Holland)

Selina de Lima, 28 jaar uit Bodegraven, is een fervent sporter en zit in haar afstudeerjaar van de opleiding Vastgoedkunde. Met ambities in circulair bouwen wil ze bijdragen aan een duurzame toekomst en de transitie naar een circulaire economie versnellen.
zuid holland selina 1 normaal
Martin Bierman
Delen met
Ook interessant