Een rondleiding in de peperdure Miami mansion van Lionel Messi

sep 14 2023, 11:07 Entertainment
messi
Stel je dit eens voor, je vaart door de wijken van Zuid-Florida en je stuit op de adembenemende villa van niemand minder dan Lionel Messi. De man die meer doelpunten heeft gescoord dan je kunt tellen, heeft een thuis dat net zo spectaculair is als zijn prestaties op het veld.
Als je de poorten van Messi’s villa nadert, word je meteen getroffen door de enorme statuur van dit alles. Het lijkt net iets uit een Hollywood film. Het pand beslaat maar liefst 12.700 vierkante meter en ligt verscholen in de exclusieve buitenwijk Pinecrest. Over een toplocatie gesproken!

Luxe leven op zijn best

Laten we nu eens in het landhuis zelf duiken. Binnen is het een symfonie van luxe. De woonruimtes zijn open, luchtig en overspoelt met natuurlijk licht. Messi en zijn familie hebben van deze plek een ware oase gemaakt. Met zeven slaapkamer en tien badkamers is er meer dan genoeg ruimte voor de hele clan en nog veel meer.
Als je net als ons een fijnproever bent, zou je waarschijnlijk kwijlen over de keuken van Messi. Het is voor veel chefs een droom die uitkomt. Topapparatuur, een erom keuken eiland en een stak modern ontwerp maken het klaarmaken van een maaltijd hier tot een absoluut genot. Wij vragen ons wel af of Messi ooit überhaupt een eitje heeft gebakken.
Maar Messi heeft deze villa natuurlijk niet alleen gekocht als plek om te eten en slapen. Hij weet ook hoe hij plezier moeten hebben. Zijn huis beschikt over een thuisbioscoop, waar hij achterover kan leunen en op een groot scherm al zijn carrière highlights kan bekijken. En alsof dat niet genoeg is, is er een game kamer die perfect is voor een vriendschappelijk potje FIFA met familie en vrienden.

Lionel Messi and his wife, Antonela Roccuzzo, just spent $10.8 million for a waterfront Fort Lauderdale, Florida property in an off-market deal. ⬅️ Swipe to see what the house looks like 🏠 (📸: Compass Florida LLC)

Image
Image
Image
Image
27
Reply

Buitenparadijsje

Laten we nu naar buiten gaan. De buitenruimte is als een privé resort. Er is een prachtig zwembad omgeven door tropisch landschap, een spa en een ruim overdekt terras. Messi kan daar chillen daar genieten van het Amerikaanse zonnetje met zijn favoriete drankje, Maté.
Hier heb je een klein inkijkje in de 10.8 miljoen dollar kostende villa van de GOAT. Het is niet zomaar een huis, het is een echt bewijs van zijn succes en harde werk op het veld. Ook is het een plek waar hij een gewone familieman kan zijn, waar hij samen met zijn dierbaren in luxe kan genieten van het leven. Geef hem eens ongelijk!
Delen met
Ook interessant