Meghan Markle kan in vijf seconde vijf miljoen verdienen voor een comeback in Suits

mrt 13 2020, 18:00 Entertainment
ob d4baa4 rachel zane usa network promo
Meghan Markle, het vrouwtje van Harry en hertogin van Sussex, komt misschien wel terug in het advocaten serie Suits. En als dat gebeurt, dan krijgt ze daar een lekker bedragje voor. Een bedrag waar wij van wegdromen. En dat voor vijf seconden.

Royal

Nu Meghan bijna geen officiële royal meer is mag ze doen wat ze wil. En dat betekent dat ze weer mag acteren. Voor ons top nieuws, want Meghan op je beeldscherm is magisch. We hebben nog beter nieuws. Ze is al bezig met het plannen om terug te komen in de acteerwereld. Zo heeft ze een dealtje met Disney gemaakt voor een cross-over, ook heeft ze wat afgesproken met Oprah.

Vijf miljoen

Nu wil jij natuurlijk weten of ze terug keert in Suits . Volgens insiders heeft een Duits Botoxmerk vijf miljoen geboden, voor vijf seconden acteer werk. In de serie moet ze dan wel voor vijfseconde een zalfje vasthouden van het merk. Op zich lekker saaf verdien, of niet dan? Vanaf 1 april weten we meer, want dan zijn Harry en Meghan officieel geen Royals meer.

Meghan Markle

Op 28 maart nemen we afscheid van Rachel Zane en Mike Ross in de serie Suits. Op hetzelfde dag komt gelijk het tweede deel van seizoen zeven uit, die je keihard kan bingewatchen. We kunnen niet wachten. Echter gaan we Meghan wel missen. Dus beter komt ze gewoon terug.
Delen met
Ook interessant