De McLasagne ziet eruit als de ultieme anti-kater maaltijd

okt 01 2023, 16:57 Entertainment
mac lasagne 1
Hebben we weer een lekker avondje gehad? Het bier vloeide rijkelijk, het keeltje is weer goed gesmeerd en je zat weer lekker in de olie. Je hebt weer heerlijk genoten dus. Maar dan open je je ogen de volgende dag je ogen en jawel, daar is de man met de hamer. Die klopt even een paar keer aan. En dan ook nog eens die flinke trek. Grote trek heb je, zin in McDonald’s, maar ook weer niet. Lasagne, daar heb je ook wel zin in. Maar wat als je die twee gewoon combineert? Hangoverfoodz komt met het ultieme anti-kater recept.
Wat is er nou lekkerder dan je vrije en vooral brakke dag starten met een kleine waggel naar de McDonald’s of nog beter, een bestelling plaatsen bij deze overheerlijke burgerbakker. Je bestelt toch weer McDonald’s, maar het mist nog net die perfecte twist. Daar hebben ze bij Hangoverfoodz iets op bedacht. Je eet nog steeds maccie, maar dan net anders. Een lekkere vette hap als je brak bent, dat wil toch iedereen. Als je van een beetje gekke twists houdt, dan is dit echt wat voor jou.

Lasagne alla McDonald’s

Voor iedereen die altijd maar twijfelt wat ‘ie nou op z’n brakke dag moet eten, of ‘ie überhaupt wel iets binnenkrijgt of wat dan ook, dit zal je lichaam na een avondje de bloemetjes buiten zetten hoe dan ook met open armen ontvangen: de McDonald’s Lasagne. Waan je even als Garfield, want deze lasagne smikkel je zo op.

Hangoverfoodz

Deze lasagne speelt met al je twijfels, sterker nog, hij haalt het compleet weg. Je kan jezelf trakteren op een luxe assortiment van overheerlijke McDonald’s producten, dan flans je van die producten een lasagne in elkaar, even de oven en hatsa, klaar is kees. Jouw pico bello ogende lasagne. Als dan die kater niet binnen een paar uur is weggetrokken, dan weten wij het ook niet meer.
En alsof het nog niet over is met de pret, je kan het weekend erop weer een andere twist toevoegen aan jouw brakke hap. Het enige wat je moet doen is de Mora Pikanto even in huis halen en het stappenplan in onderstaande video volgen.
Laat het smaken, smikkelbeer. Mocht je helemaal geïnspireerd zijn, dan kun je bij Hangoverfoodz terecht voor nog meer van dit soort unieke recepten.
Delen met
Ook interessant