Weg met die zakjes, McDonald's komt met limited edition flessen fritessaus

mei 31 , 10:02 Entertainment
mcd press image fritessausfles v1 1500x1500
We kunnen er niet omheen dat die zakjes saus van de McDonald's niet top zijn. Ja oké, het is misschien handig wanneer je de iconische saus op je burger wil doen. Maar daar is het ook wel mee gezegd. Maar goed, we kunnen de Mc hier moeilijk voor blamen, want dit werd ze verplicht door wettelijke regelgeving. Toch is het nostalgische gevoel van veel te zoute friet in dé McDonald's saus dippen nu wel een beetje weg. Geen zorgen hoor, want de Maccie blessed ons met een limited edition fles fritessaus!
Bakjes met dé enige echte smeuïge gele saus van de Mac zijn gewoon top en daar blijven wij bij. We missen het zelfs om het groene folietje van het bakje saus af te likken! Jullie waarschijnlijk ook, dus de Mac komt met een heel goede compromis.

Limited edition fles fritessaus

Wij durven te wedden dat er aankomende week een dikke rij staat bij elke McDonald's in Nederland. McDonald's maakte namelijk zojuist bekend dat ze met een 250ml limited edition fles komen. Ja, je hoort het goed! Een hele fles met de iconische saus. Je kunt 'm ook gewoon in huis halen als je niet van de Amerikaanse frietsaus houdt hoor. Broccoli, chips, hotdogs, eieren, het smaakt allemaal beter met de gele saus. De grootse fastfoodketen nodigt dan ook iedereen uit om de hashtag #MakeItMac te gebruiken om te laten zien waar je de saus bij eet.
frietsaus 2 resultaat
De 250ml flessen van pure geluk zijn vanaf dinsdag 4 juni te koop via de deals van de app. Eén kleine side note: OP=OP. Het zal dus wel weer niet zo lang duren voordat deze flessen zijn uitverkocht, want voor 3,50 euro per stuk, halen wij meteen een hele voorraad!

McDonald’s App Festival

Och, we houden niet op met goed nieuws aan jullie brengen. Geloof het of niet, maar er komen toch een paar knallers van deals aan. Dan hebben we het natuurlijk over het McDonald's App Festival. Je maakt de hele zomer kans op prijzen, festivaltickets, merch en natuurlijk de beste deals. Kijk mee, want een Big Mac van 1,50 euro wil je toch niet missen?!
• Donderdag 6 juni: 20 Chicken McNuggets voor €4,75
• Vrijdag 7 juni – Zondag 9 juni: 2x Medium Milkshake voor €3,95
• Maandag 10 juni – Dinsdag 11 juni: 2x Chili Chicken voor €2,25
• Woensdag 12 juni – Donderdag 13 juni: Big Mac voor €1,50
• Vrijdag 14 juni – Zondag 16 juni: 2x Medium Friet voor €3,75
Delen met
Ook interessant