We babbelden met Max Verstappen over zijn taakstraf, DB11 en favoriete teamgenoot

nov 15 2018, 16:58 Entertainment
schermafbeelding 2018 11 15 om 151239
Naast dat je voor een goed salaris de hele wereld over reist om voor podiumplekken te vechten in je RB14, heeft Formule 1-coureur zijn voor Red Bull Racing nog een paar andere voordelen. Zo mochten Max Verstappen en Daniel Ricciardo allebei een horloge ontwerpen in samenwerking met TAG Heuer. Max heeft zijn creatie deze week onthuld in Hotel Arena in Amsterdam. Natuurlijk hebben ze ons ook even uitgenodigd om een kijkje te nemen naar het nieuwe klokje. Bovendien mocht FHM ook nog even babbelen met de snelste man van Nederland.

F1-wagen in de zaal

In Hotel Arena stond een podium waar Max zijn nieuwe polsklokje even later zou showen. Toch ging de meeste aandacht naar iets anders uit. In het midden van de zaal stond namelijk als een pronkstuk een oudere Red Bull Formule 1-wagen te shinen. Later die dag konden mensen daar een poging doen om binnen enkele seconden een bandje te wisselen. Natuurlijk waagden ook wij een poging. Gelukkig kregen we versterking van de immer mooie Shelly Sterk en autofanaat Rob Kamphues. Met dit dreamteam hadden we in net iets meer dan vier seconden een ander bandje onder de racewagen geschroefd. Best netjes, toch?
dsc00172
Rob wisselde de Ziggo Sport-studio even in voor Hotel Arena, want hij was de host van deze middag. Dit deed ‘ie samen met oud-Formule 1-coureur Robert Doornbos. Toch was de trekpleister van de middag natuurlijk the one and only Max Verstappen. Toen hij door Kamphues het podium opgevraagd werd gingen de filmende mobieltjes de lucht in. Samen met de andere hoofdgast, Alex Hirschi van het populaire YouTube-kanaal Supercar Blondie, kwam Max het podium op. Hier babbelden ze even over het designproces van Max zijn nieuwe horloge. Max vond dat het een groot en stevig klokje moest worden. Nou, dat is wel gelukt.
tag heuer formula 1 max verstappen special edition 2018 cover
Foto: TAG Heuer
Dat is een beste polsklok geworden. Een flinke stalen band en stoere rode wijzers die een mooi contrast bieden op de donkere wijzerplaat. Ook heeft de chronograaf het nu al legendarische getal 33 erop staan. Als je dit juweeltje om je arm draagt wil je er natuurlijk wel aan herinnerd worden dat ‘ie ontworpen is door onze Nederlandse trots. Voor een kleine 2000 euro heb je er een. Nou ja, zou je er een hebben als ze niet al uitverkocht waren.

De Favorieten van Max Verstappen

Wat we je wel gratis kunnen bieden is ons interview met de Nederlandse Formule 1-coureur. We hebben met hem namelijk voor de camera gehad. Het leek ons de ideale gast voor een nieuwe aflevering in onze rubriek ‘De Favorieten Van’. Kom erachter wat Max zijn favoriete taakstraf is, z’n favoriete superheld of race uit z'n leven. Ach ja, check het maar gewoon. Vergeet gelijk niet even te subscriben voor FHM's YouTube-kanaal .
Delen met
Ook interessant