Deze Masterclass Clitkunde gaat van jou een nog betere bedpartner maken

mei 04 2023, 18:00 Entertainment
deon black x3w3zrkkxvu unsplashheader
Er zijn er vast genoeg van jullie die hier geen speciale maand voor nodig hebben, maar hij bestaat toch echt: masturbatiemaand mei. Die is bedoeld om de schaamte over dit onderwerp, voorzover aanwezig, weg te nemen. Omdat er tóch nog een hoop mensen rondliepen die de kunst van het aftrekken niet helemaal onder de knie hadden, kwamen er beregezellige aftrekcursussen. Toen kwam er een nog veel groter probleem bovendrijven. Mannen komen uiteindelijk tóch vaak wel klaar, maar Nederland blijkt de clitoris nog niet zo goed te begrijpen. “Als biologieboeken het niet doen, helpen wij je wel je diploma clitkunde te behalen.” Dus is er nu een Masterclass Clitkunde bij Willie Homeparty . Dat zijn nog eens leuke cadeautjes!

Dat kan ik wel!

De jaren van natte nageltjes aan de bar halen liggen wel achter ons. Dat is misschien maar goed ook. We kunnen met zijn allen wel vaststellen dat er op die manier nog nooit iemand is klaargekomen toch? Ach, jeugdigheid is an sich ook al heel wat waard. Toch moeten we een vervolgvraag stellen die we een beetje betreuren: komt ze tegenwoordig wél klaar? Het antwoord mag je lekker voor jezelf houden, gaat ons niets aan.
Ja, de orgasmekloof is nog steeds een ding. Ja, de meeste clitformatie is nog steeds onvolledig. Dat is vaker een probleem, je weet niet altijd wat je niet weet. Roos en Marilyn organiseren deze cursus en maken hier eigenhandig een einde aan. Samen met een team deskundige dames zijn bij Willie Homeparty’s cursussen te boeken om te zorgen dat jij je wederhelft helemaal zelf naar hogere sferen kan brengen. Daarnaast willen we graag eventjes duidelijk maken dat ook genoeg mensen die zelf over een flamoes beschikken hier heel veel van kunnen opsteken.
unnamed 1
Fotos: Willie.nl

Masterclass Clitkunde

Wees maar niet bang, je oude biologielerares komt niet bij je thuis langs. Dat zijn trauma’s die we lekker in het verleden laten. Naast een hoop kennis waarvan we vermoeden dat je die toch wel eventjes gehoord moet hebben, gaat er ook gevingerd worden. Rustig aan, daarvoor worden nepvulva’s gebruikt. Naast tips & tricks, informatie over El Clito en het behandelen van standjes worden er tien verschillende vingertechnieken doorgenomen. Mocht je denken: “tien vingertechnieken, hoe kunnen er nou TIEN vingertechnieken zijn?”, dan is deze cursus voor jou.
De clitcursus is te boeken bij Willie Homeparty vanaf 6 personen en duurt minimaal 3 uur. Als je er echt een flink vingerfeest van wilt maken is het zelfs mogelijk om met 30 personen tegelijk aan de workshop mee te doen. Trouwens ook een prima vrijgezellenfeestactiviteit.
Vind je het allemaal hartstikke leuk maar is dit allemaal een beetje too much? Dan kun je bij Willie ook genoeg leuks in huis halen voor op de zondagavond. Zo zijn er nu diverse Fleshlight-acties gaande, is er korting op verschillende glijmiddelen van Pjur en krijg je een LELO Sona cadeau bij bijvoorbeeld aan bij aankoop van een LELO Soraya 2 of een Soraya Wave. Kies wat moois uit en geniet ervan!
Delen met
Ook interessant