Maria Alive: "Sommige mensen vinden het heel erg geil als je benadrukt dat ze in poep veranderen"

nov 12 2022, 17:00 Entertainment
160812 1
Overal is seks en seks is money. Dus hoe is het als seks meer dan een passie is en ook je beroep? En hoe gaat het er dan precies aan toe achter de schermen? In een nieuwe korte documentairereeks Achter de Schermen Bij van VICE, neemt host Djanlissa Pringels een kijkje achter de schermen van de seksindustrie. Ze bezoekt hiervoor verschillende ondernemers in Nederland en België om te ontdekken hoe het is om te werken in de wereld van seks. In de eerste aflevering van de reeks gaat Djanlissa lang bij Maria Alive, een vore fetisj model.
Er bestaan natuurlijk onwijs veel fetisjen, maar aan deze hadden we niet zo snel gedacht. Maria verdient haar ekkies met het maken van erotische content op aanvraag, waarin vore centraal staat. Dit is een fetisj waarin eten en het idee van opgeslokt worden de hoofdrol spelen.“Ik moet dit gewicht behouden, anders verlies ik klanten. De fetisj heet Feederism , dat houdt in dat je steeds meer aankomt en dat je echt heel erg geniet van het eten. Dat je geniet van iedere kilo die je aankomt. Ik eet zo’n vier- tot vijfduizend calorieën per dag. Soms moet ik er nog meer eten als ik weer een beetje ben afgevallen.”
160810 3

17.000 betalende kijkers

Op haar pagina heeft Maria zo’n 17.000 betalende kijkers, dus we kunnen wel stellen dat deze fetisj bij een redelijk grote groep in de smaak valt. Verkleed in een soort worstelpak met koeienprint zit Maria voor de camera. Dit pak heeft zij van een klant vanuit Amerika ontvangen. Gebakjes en een groot bord Chinese bami werkt zij vervolgens op een redelijk onsmakelijke en dierlijke manier naar binnen. Aangekleed door teksten die duidelijk maken dat zij zichzelf volpropt. Knetterharde boeren mogen ook niet ontbreken.
Voor een volgende video op aanvraag hijst Maria zich in een, zoals ze het zelf zegt, Mega Mindy-achtig pakje. Ze haalt een doosje tevoorschijn. Hierin zitten minuscule mannenpoppetjes. En dit is het moment waarop het idee om opgeslokt te worden naar boven komt. Ze rondt haar pornovideo af met het doorslikken van het poppetje. Drinkt snel wat cola om vervolgens weer een reeks aan keiharde boeren te laten. Eerder in de video vertelt Maria dat sommige mensen het heel erg geil vinden als je benadrukt dat ze in poep veranderen.
160811 1

De eerste aflevering met Maria

We kunnen ons voorstellen dat je erg benieuwd bent hoe dit er daadwerkelijk uit ziet en in zijn werking gaat. De eerste aflevering van Achter de Schermen Bij kun je hieronder dan ook bekijken. Burp!
Delen met
Ook interessant