Maan helpt je herinneringen vastleggen met de HP Sprocket Plus

jun 07 2018, 21:00 Entertainment
schermafbeelding 2018 06 06 om 162725
Het festivalseizoen is in volle gang, het zonnetje schijnt als nooit tevoren en het leven speelt zich weer buiten af. De zomer is bij uitstek het jaargetijde waarin herinneringen worden gemaakt. Maar hoe tastbaar zijn die herinneringen nog? Je hebt misschien een paar fotootjes op je telefoon staan, maar hoe vaak kijk je die terug? Gelukkig is daar de HP Sprocket Plus!

Fotoprinter on the go

Dit is een heerlijke gadget waarmee je dus foto’s op je telefoon kan uitprinten. Je persoonlijke miniprinter. Serieus awesome. Maan (#28 uit de FHM500) is ook fan! Zij ging met drie vriendinnetjes naar Kroatië, waar zij haar herinneringen vastlegde met de HP Sprocket Plus. Maan heeft er wel wat over te zeggen: “Na mijn deelname aan The Voice of Holland is mijn leven in een stroomversnelling terechtgekomen, met veel optredens en dus minder tijd voor mezelf en mijn sociale leven. Mijn vrienden hebben mij ervan bewust gemaakt dat ik onder meer met mijn optredens altijd zorg voor bijzondere herinneringen voor anderen, maar dat het ook goed is om bewust te blijven van mijn eigen mooie momenten en herinneringen. Door deze te printen en dichtbij te houden, geplakt op de spiegel in mijn kleedkamer of op het hoesje van mijn telefoon, herinner ik me de mooie momenten met de mensen die ik liefheb, dan krijg ik weer energie voordat ik het podium op ga. Zo heb ik mijn beste vriendinnen altijd een beetje mij me, waar ik ook ben.” Mooie woorden van een mooie vrouw.

HP Sprocket Plus = perfect voor festivals of vakantie

En dat is precies de reden waarom de HP Sprocket Plus is ontworpen. Een fotoprinter op zakformaat waardoor je altijd en overal net gemaakte foto’s met je telefoon kunt printen. Extra leuk om mee te nemen om je pas gemaakte vrienden op festivals op de foto te zetten, of natuurlijk voor op vakantie. Via een bluetoothverbinding worden de foto’s van je smartphone afgedrukt op fotopapier van 5,8 x 8,6 centimeter. De foto’s kun je nog extra tweaken door er een filter, tekst of lijstje op te knallen. Maan laat het hierboven zien! Haal jouw HP Sprocket Plus via HP.com .
Delen met
Ook interessant