Lowlands dropt met Queens of the Stone Age, Nas en Fred again... eerste namen

jan 31 , 12:25 Entertainment
unnamed 7
Lowlands, een van de meest legendary festivals van eigen bodem. De line-up is net gedropt en het belooft weer een waar spektakel te worden in Biddinghuizen. Zo kan je zwaargewichten uit de rapscene verwachten als Nas en Sticks, maar ook de razendpopiejopie Fred Again... zal wel weer zijn ding doen. Het is nog 197 dagen aftellen tot je 16 augustus weer kan gaan rammen, maar wij hebben er nu al zin in.
Tussen de line-up zien we een heuse mix van genres en artiesten met kleine en grote namen. Zo kunnen rockfans uitkijken naar een optreden van Queens of the Stone Age, terwijl de Haagse groupies lekker op Goldband kunnen swingen.

Peggy Gou

Bekend om haar experimentele house op het Ninja Tune-label, verzorgt Peggy dampende technosets van Berlijn tot Buenos Aires, ook heeft ze samengewerkt met Lenny Kravitz. Deze visionaire Koreaanse producer overstijgt alle grenzen en brengt een unieke show naar Lowlands 2024. Als ze haar monsterhit Nanana maar thuis laat!

Noord Nederlands Orkest

Op Lowlands 2024 brengt het Noord Nederlands Orkest (NNO), opnieuw onder leiding van dirigent Eivind Gullberg Jensen, een betoverende uitvoering van filmmuziekklassiekers. We kunnen stukken uit Pulp Fiction , The Godfather en James Bond verwachten. Dit wordt hoe dan ook een daverende magische luistersessie als we even in de toekomst mogen kijken.

Denzel Curry

De man uit Florida die op slechts 28-jarige leeftijd, al ruim 12 jaar ervaring in de muziekwereld heeft, luistert natuurlijk naar de naam Denzel Curry. Hij brak op zijn twintigste door met de clubhit Ultimate . Live is hij meer rockster dan rapper, waarbij een klassieke wall of death onmisbaar is bij zijn optredens.

Meer namen

Maarrrrr dat is nog niet alles! Barry Can’t Swim, Blawan, Brutalismus 3000, grandson, HAEVN, Harry Mack, Hermanos Gutiérrez, Maribou State, Spiritbox, Ama Lou, Backxwash, Bob Vylan, Fat Dog, Flowdan, Grove, LA Priest, Lander & Adriaan, MSPAINT, Pachyman, university en Wargasm
Over een paar dagen begint de kaartverkoop en zoals we zeggen moet je minimaal een weekendje per jaar in Biddinghuizen overnachten, dan kan je er maar beter het beste van maken! Een weekendtickets kost je € 325. De kaartverkoop begint op zaterdag 3 februari om 11:00 uur. Check de site voor meer informatie!
Delen met
Ook interessant