Lionel Messi x adidas brengen samen de catchy sneaker Samba Black Gold uit

jun 16 , 19:57 Entertainment
schermafbeelding 2024 06 13 om 143540
De sneaker wereld en de voetbalwereld crossen elkaar even over en maken een sneaker waar ons doel nu oprichten. Lionel Messi blijft namelijk zijn magische samenwerking met adidas voortzetten en komen met de Lionel Messi x adidas Samba Black Gold.
De grandioze samenwerking heeft de afgelopen zes maanden geleid tot een paar te gekke schoenreleases. Samen hebben ze al verschillende kleurrijke varianten van de klassieke Samba uitgebracht. En nu, tromgeroffel, presenteren ze ons de koninklijke Lionel Messi x adidas Samba Black Gold - een sneaker die pure klasse en tijdloze stijl uitstraalt. Messi op zijn best, zowel op als naast het veld!

Lionel Messi x adidas Samba Black Gold

De Lionel Messi x adidas Samba Black Gold combineert glad leer met luxe suede op het bovenwerk. De T-neus overlay is gemaakt van rijk zwart suede, wat een heerlijke luxe uitstraalt. En wat het echt 'bling' maakt? De gouden accenten natuurlijk! Die te zien zijn op het Three Stripes logo langs de zijkant en op het hielstuk, wat een cool contrast biedt met het zwarte bovenwerk.
En we gaan nog even door met het goudfeest: de Samba branding op de zijkant en Messi's logo op de tong schitteren ook in deze rijke kleur. Zelfs aan de binnenkant ontbreekt het niet: het Three Stripes logo krijgt ook een gouden behandeling, zodat deze schoen vanuit elke hoek pure elegantie uitstraalt. En laten we de kers op de taart niet vergeten: de klassieke rubberen zool maakt het ontwerp af, wat niet alleen stijlvol is maar ook nog eens lekker praktisch.

Getten?

Dus, hou je agenda 20 juni vrij, want de Lionel Messi x adidas Samba Black Gold komt eraan! Beschikbaar bij adidas en geselecteerde retailers online en in de winkel. Heren, haal je portemonnee maar tevoorschijn, want voor €120,00 is dit meesterwerk van jou.
Delen met
Ook interessant