Techno koning Reinier zonneveld dropt veelbelovende line-up voor zijn festival Reinier Zonneveld Presents: R²

mei 17 , 15:58 Entertainment
legend reinier
De icoon van de technoscene, Reinier Zonneveld, komt deze zomer met zijn eigen festival genaamd Reinier Zonneveld Presents: R², waar hij een B2B-set zal draaien met zijn AI-tegenhanger, R². Maar dat is niet het enige wie er gaat draaien op het festival. Er zijn namelijk ook een aantal legendarische acts die zelden op een festival line-up te vinden zijn.
De line-up omvat meer dan 50 van de grootste namen in de elektronische muziekscene. Daarnaast legt Renier de lat extra hoog samen met een Duitse grootheid, die al een aantal jaar niet meer te bewonderen is op Nederlandse festival. Wij kunnen in ieder geval niet meer wachten tot we deze dj weer kunnen bewonderen.

Reinier Zonneveld Presents: R²

Reinier Zonneveld Presents: R² heeft zeven podia, gehost door meerdere bekende muziekorganisaties, labels en clubs die een belangrijke rol hebben gespeeld in de muzikale carrière van Reinier. Onder andere De Marktkantine, STOOR, Unreal, Amnesia Ibiza's Pyramid, Kompass Klub en Filth On Acid hebben een eigen stage op het festivalterrein.

Line-up

We houden jullie niet langer meer in spanning, want de duitse grootheid die met een spectaculaire show van een hard-dance act komt is niemand minder dan Scooter. Daarnaast komen er grote namen waaronder internationale acts zoals Kobosil, Klangkuenstler en Eli Brown. Ook onze Nederlandse Paul Elstak is niet te missen op het festival.

AI

Naast de indrukwekkende line-up, wordt het festival ook een mijlpaal in de geschiedenis van elektronische muziek. Reiniers eigen AI tegenhanger R² maakt zijn debuut, waardoor hij de eerste artiest wordt die op deze manier AI gaat gebruiken in een elektronische muziek liveset. Het geavanceerde AI-model is getraind op meer dan 2000 uur originele muziek en opnames van 1000+ liveoptredens van de afgelopen 15 jaar. Dit wordt ‘s werelds eerste live AI back-to-back set tussen mens en computer.
Het festival vindt op 17 augustus plaats in het iconische Spaarnwoude. Op 22 mei om 17:22 gaat de pre-registratie open voor de early bird tickets. De reguliere ticketverkoop start op 24 mei. Pre-registreren voor tickets kan hier!
Delen met
Ook interessant