Bijna 2 miljoen besparen door een lifetimepass voor het vliegtuig te kopen

apr 13 , 17:58 Entertainment
depositphotos 322069826 s
Vroegâh was alles beter, hoor je misschien je opa of oma wel eens zeggen. In het geval van vliegreizen was dit misschien wel écht zo. Het was namelijk in 1990 zo dat je een lifetimepass kon kopen voor United Airlines. Hiervoor betaalde je toen 290.000 dollar.
Dit klinkt misschien als een bizar bedrag om uit te geven aan vluchten, maar de Amerikaan zegt zelf het er al dik uit te hebben gehaald. Ook niet heel gek, als je in 2019 alleen al 373 vluchten hebt gepakt. Kun je nagaan hoe vaak die man het veiligheidsverhaaltje heeft gehoord!

Lifetimepass

Elke vlucht pakken die je wilt en dat voor de rest van je leven. Als je het slim benut, kun je hiermee een hele hoop geld besparen. Tom Stuker uit New Jersey heeft dit wel heel letterlijk genomen. Hij vloog ruim 23 miljoen miles in zijn leven. De snelle rekenaar heeft al door dat dit ongeveer 37 miljoen kilometer is. Waar je in hemelsnaam naartoe vliegt met al die kilometers, weten wij ook niet. Het klinkt toch steeds minder aantrekkelijk om zo’n lifetimepass eruit te halen, wij krijgen het idee dat je meer in het vliegtuig dan erbuiten zit.

His name is Tom Stuker. He purchased a lifetime pass from United Airlines for $290,000 in 1990. Since then, he has flown 23,000,000 miles!! 100+ countries and 120 honeymoon trips with his wife 🤗 The world's most travelled human who made an amazing investment in 1990.

Image
4.3K
Reply

Tips

Als je zo vaak hebt gevlogen, heb je dit kunstje inmiddels uitgespeeld. Hij heeft daarom ook een aantal tips waardoor je je vlucht zo soepel mogelijk kunt laten verlopen. Zo vertelt hij dat hij altijd doet alsof hij een stewardess persoonlijk kent. Vaak de eerste die hij ziet. Hierdoor zou je betere kans hebben op een VIP-treatment. Wat hij het vervelendste vindt aan vliegen? Luidruchtige mensen. We kennen het allemaal. We gaan in het vliegtuig zitten en kunnen vervolgens woord voor woord het gesprek van degene voor, naast of achter ons meeluisteren. Als laatste tip geeft Stuker mee om nooit bagage in het ruim te laten checken. Dit kost alleen maar tijd.
Delen met
Ook interessant