LG's Bon Voyage Camper Trailer: jouw ticket naar glamping-geluk

jan 22 , 19:01 Entertainment
schermafbeelding 2024 01 15 om 150426 1
Raad eens wat LG vorige week op CES onthulde? Zet je schrap voor een kampeerervaring als geen ander: LG's nieuwste Bon Voyage Camper Trailer! Ja, je hebt het goed gehoord, een echte campertrailer van de technische giganten. Terwijl alle anderen bezig waren met het pronken met hun AI-aangedreven gadgets en futuristische thuistechnologie, begaf LG zich buiten de gebaande paden en bracht ons de Bon Voyage, rechtstreeks van hun experimentele sublabel LG Labs.
Laten we nu een beetje terugspoelen naar vorig jaar, toen LG de eerste versie van de Bon Voyage introduceerde. Het leek meer op een kleine stacaravan dan op een legitieme kampeeroplossing en eerlijk gezegd leek het meer op een prototype dan op een product dat klaar was voor de markt. Maar goed, LG luisterde naar de feedback, sleutelde een beetje, en voila! De geheel nieuwe Bon Voyage is er, en het is een heel ander verhaal.

Functionaliteit en luxe

We hebben nog niet alle gedetailleerde specificaties en afbeeldingen, maar hier is het overzicht: hij is 1,80 meter breed, 3,5 meter lang en 2,3 meter hoog. Bij LG draait alles om het balanceren van functionaliteit en luxe in een compacte ruimte. Binnenin heb je de vrijheid om meubels en apparaten aan te passen – denk aan bed, koelkast, elektrisch fornuis, waterzuiveraar – noem maar op. En begrijp dit: er is een wijnbar achterin die opengaat voor een ingang aan de achterkant. Stijlvol, toch?

Checken die hap

Kijk naar de foto en misschien zie je buiten een uittrekbare keuken en eetkamer, een tv-lounge in de buitenlucht en zelfs een stiekeme karaoke-machine. In tegenstelling tot zijn voorganger lijkt het waarschijnlijker dat deze ooit op de consumentenmarkt zal verschijnen. Duimen dus! Houd de website van LG in de gaten voor de laatste updates.
schermafbeelding 2024 01 15 om 150426
Foto: LG
Dus, wie heeft er zin in een glampingreis met LG's Bon Voyage?
Delen met
Ook interessant