Als je echt kwaliteitsvlees wil eten dan moet je bij The Meatlovers zijn

14 mrt 2021, 12:00 Entertainment
featured 1
Het is vandaag Steak and Blowjob day! Kijk, een speklappie op z’n tijd kan best prima zijn, maar je smaakpapillen worden daar niet extreem door verwend. Als je wil vlammen en roken met topkwaliteit vlees, dan willen wij je graag wijzen op het bestaan van The Meatlovers. De club die kwaliteitsvlees tot kunst heeft verheven.
Eerst even laten rusten op het aanrecht, dan een flink stuk roomboter in de pan, lekker bruin bakken, maar de binnenkant is zo mals laten dat je scherpe mes er doorheen glijdt alsof het een warme chocoladetaart. Vervolgens aftoppen met een paar goede flakes zout en de hemel vaart zo je mond binnen. We worden er gretig van, want een goed stuk vlees blijft een van de allerlekkerste dingen die er is. Wij hanteren wel het motto: liever af en toe topkwaliteit vlees, dan dagelijks een tweederangs sukadelapje of karbonaadje uit de supermarkt. Vindt het milieu ook chiller.

Kwaliteitsvlees

Sta je er hetzelfde in? Dan ga je heel blij worden van The Meatlovers. Zij werken volgens het principe ‘Wat van ver komt is lekker’. De black angus en wagyu runderen komen uit Australië, Amerika, Argentinië en Uruguay. Dat brengt een aantal unieke elementen met zich mee. De runderen worden speciaal gehouden voor het vlees, en leiden dus geen dubbelleven als melkkoe.
hele ribeye
Ribeye, baby
Doordat ze opgroeien in een diverse natuur, kunnen ze de lokale specialiteiten nuttigen, wat weer een positief effect heeft op de smaak en malsheid van het vlees. Bovendien zijn de runderen uit het verre buitenland hormoonvrij en worden ze met graan gevoerd. Ook krijgen ze een speciaal dieet en kunnen ze vrij rondlopen in de natuur. Dit in tegenstelling tot de Nederlandse melkkoeien, die daardoor taaier en minder smaakvol zijn. Kortom: als je echt kwaliteitsvlees wil, dan moet je de grens over.

Watertanden

Onze vrienden van The Meatlovers hebben een assortiment om van te watertanden. Wat dacht je van een dikke Bavette uit Uruguay? Een overheerlijke Black Angus Brisket uit Australië, een malse wagyu entrecote of een knaller van een Tomahawk? Damn! Hier worden we heel hongerig van.
picanha steak 1
Picanha steak.

Thuisbezorgd

Top is ook dat het vlees niet bevroren, maar gekoeld wordt geleverd. Heeft allemaal weer positieve invloed op de smaak van het vlees als het bereid en wel op jouw bordje ligt. En het komt nog sneller dan de brandweer, want als je voor 00:00 uur besteld, dan wordt het een dag later bij je thuis bezorgd. Wel zo handig als je vriendencluppie komt eten.
doos

The Meatlovers

Het moge duidelijk zijn dat echte vleesliefhebbers bij themeatlovers.nl moeten zijn. Wij hebben een chille korting van 15%voor je geregeld met de kortingsode FHM2o21!
Om het helemaal mooi te maken hebben we ook nog een megadikke winactie gefixt, waarin we 250 euro aan shoptegoed weggeven. Winnen?
1. Volg @themeatlovers 2. Tag 3 vrienden onder deze post
3. Extra kans? Deel de post in je stories en tag @themeatlovers
De winnaar wordt op 19 maart door The Meatlovers bekend gemaakt op hun Instagramkanaal. Succes, ouwe carnivoor!

Inspiratie nodig?

The Meatlovers heeft naast de meest malse stukken vlees ook tranentrekkend lekkere recepten. Wat dacht je van tagliatelle met ossenhaas? Of misschien een hele Tomahawk op de barbecue? Volg de stappen op de website en haal de chef in jou naar boven.
inspiratie 2
Delen met
Ook interessant