5 kledingmerken voor mannen die jij in de gaten moet houden

mrt 11 2023, 19:30 Entertainment
xxx
Onze eerste prioriteit ’s ochtends is zorgen dat we er weer goed uitzien voor een lange dag hard werken. Dan kunnen een paar uitgekiende kledingitems natuurlijk niet ontbreken. Om jouw kledingkast helemaal up to date te houden, zetten wij hier even 5 kledingmerken voor mannen op een rij die je écht niet mag missen.

Libertine Libertine

Dit merk uit Kopenhagen staat bekend om zijn minimalistische en tijdloze ontwerpen. De ontwerpers laten zich inspireren door kunst en architectuur waardoor alle items een artistiek randje krijgen. De kledingstukken zijn clean en eenvoudig, waardoor je ze gemakkelijk combineert met andere items in je kledingkast.

CP Company

Als je oprichter Massimo Osti heet, weet je eigenlijk al dat je goed zit. Oorspronkelijk maakte het Italiaanse merk werkkleding en uniformen. Nu staat C.P. Company bekend om zijn moderne sportswear en innovatieve designs. Extra bonus: de kleding wordt gemaakt van duurzame materialen. Zo hoef je je dus niet schuldig te voelen als je gewoon de hele collectie inslaat. Mocht je fan zijn, bij Hans Voortman verkopen ze dit verfijnde Italiaanse merk.

Won Hundred

Naast Italianen weten ook onze vrienden uit Scandinavië alles van fashion. Het Deense Won Hundred kleedde al menig celebrity. De Britse popgroep Little Mix hijst zichzelf graag in outfits van het merk en ook menig BN’er werd al gespot in de kleding van Won Hundred. De minimalistische ingetogen stijl van het merk sluit volledig aan bij de laatste fashion trends.

NN07

Mis je nog een essential in je kast? Dan kun je het best even kijken bij NN07. Op het gebied van items die je móét hebben, zijn ze ongeëvenaard. Van een gebreide trui tot basic T-shirts: NN07 heeft het voor je en alles is gemaakt van de meest hoogwaardige materialen. NN staat voor No Nationality. Dan zullen wij maar niet verklappen dat het eigenlijk gewoon een Deens merk is,

Arte Antwerp

Drie keer raden waar deze jongens vandaan komen. Correct. Onze vriendelijke zuiderburen veroveren de fashionwereld met flitsende kledingitems. Het is dan ook geen verrassing dat de ontwerpers een diepgewortelde achtergrond in graphic design hebben. Het doel van het merk is om een brug te slaan tussen verschillende communities en dat lukt ze aardig. Op straat zie je mensen in alle soorten en maten rondlopen in de kleding van Arte.

Kledingmerken voor mannen

Mocht je nog meer inspiratie willen. Dan kun je altijd goed terecht bij kledingwinkels als About Lifestyle, Coef Men, Uptown, American Vintage, We Are Labels en Number Nine. Zij verkopen ook toffe kledingmerken voor mannen. Succes met shoppen.
Delen met
Ook interessant