Kylie en Kendall Jenner schitteren in pikante video voor Kylie Cosmetics

jun 25 2020, 18:00 Entertainment
kendall
Wij als mannen hebben niets met make-up. We hebben vooral interesse in de dames die het dragen. Vooral als het Kendall en Kylie Jenner zijn. Twee ontiegelijk lekkere dames die eventjes mooi doen voor de camera. Daar kijken we maar al te graag naar.
We weten inmiddels allemaal wie de zusjes zijn. De één is de best betaalde superster op de wereld en de ander schittert op Instagram met pikante kiekjes waar je u tegen zegt. Ja, die twee kunnen er wat van. Lekker bezig hoor, meiden. En dat allemaal te danken aan jullie zus Kim, door haar uitgelekte sextape met Amerikaanse zanger RayJay. Dat zullen we nooit meer vergeten. Gelukkig zijn deze twee jongere zusjes wel wat netter (denken we). Het is altijd fijn om te zien dat familie hecht met elkaar zijn. Dat zijn Kylie en Kendall zeker. Kylie dropt namelijk een cosmetic collectie in naam van haar zus Kendall. Dat is pas echte liefde.

Travis Scott

Het mooie aan deze collectie is dat een deel van de opbrengst gaat naar doelen die de rechten en stemmen van zwarte trans mensen beschermen. YES! Goed bezig, dat is altijd fijn om te horen. Daarnaast gaat er ook veel aandacht naar de track die onder het filmpje te horen is. Het gaat namelijk om de muziek van Travis Scott. Het liedje ‘Lie for Me’, een onuitgebrachte track van de rapper. Misschien wil de muzikant op deze manier bekend maken dat er een nieuw album aankomt. Dat is nog even onduidelijk maar laten we hopen van wel.

Video

De collectie komt 26 juni uit, maar daar heb je eigenlijk niets aan. Tenzij jij je wifey erg gelukkig wil maken. Dan is het wel een aanradertje. Wij willen voor nu vooral kijken naar de twee lieftallige dames en luisteren naar de nieuwe track van Travis.
Delen met
Ook interessant