Katja Schuurman lanceert eigen sexy lingerielijn

mei 21 , 11:02 Entertainment
schermafbeelding 2024 05 21 110005
Als we even diep vanbinnen kijken naar wat een man nou écht sexy vindt, is dat een vrouw in mooie lingerie. Gelukkig zijn wij altijd bezig met de nieuwe parels van de markt ontdekken, maar voor deze lijn hoefden wij niet ver te zoeken. Onze eigen Katja Schuurman heeft namelijk een prachtige collectie aangekondigd, dit in samenwerking met de ontwerpers van Pavo Couture.
Alles wat Katja doet is natuurlijk een nekkendraaier, vooral als er ook nog eens lingerie bij komt kijken. Toen wij over onze Instagram-feed aan het scrollen waren en deze samenwerking voorbij zagen komen, waren wij eigenlijk direct verkocht.

Katja Schuurman

Wij kennen Katja natuurlijk als actrice en FHM500-favoriet, maar daarmee is natuurlijk nog niet alles gezegd. Ze is onderneemster en brengt daardoor vaak nieuwe dingen op de markt. Zo heeft ze haar eigen schoenenlijn en timmert ze nu ook aan de weg met lingerie. Dit doet ze dus samen met Pavo Couture, een gevestigd lingeriemerk dat al jarenlang producent is van prachtige bodies, strings en lingeriesetjes. Het is vanaf nu dus mogelijk om de bodies te bestellen, maar ook om je in te schrijven om de volledige lingerielijn als eerste in handen te hebben.

lingerielijn

Op Instagram deelde Katja een bericht waarin ze aangaf niet langer te kunnen wachten op de lancering van haar eigen lingerielijn. Hierom gooide ze de optie om te pre-orderen eerder online dan eigenlijk de bedoeling was, vinden wij helemaal niet erg. De lingerielijn staat ervoor om je niet alleen mooi te voelen in de slaapkamer, maar ook daarbuiten. En een goede lingerielijn kan natuurlijk niet worden gelanceerd zonder hierbij een passende fotoshoot te doen. Dit is dan ook erg goed gelukt en de resultaten hiervan werden gelukkig ook met ons gedeeld. De reacties op de lijn zijn lovend, maar dat hadden wij niet anders verwacht!
Delen met
Ook interessant