Jude Bellingham scoort miljoenendeal met Louis Vuitton

nov 28 2023, 15:55 Entertainment
f tgmmhweaai9nn
Wie de afgelopen maanden ook maar iets van buitenlands voetbal heeft gevolgd, weet dat Jude Bellingham the next big thing is . De Golden Boy-award winnaar maakte deze zomer de overstap naar het legendarische Real Madrid en mag zich op zijn twintigste al een van de beste spelers van de wereld noemen. Niet verkeerd, maar Jude scoort niet alleen op het veld, werd vandaag bekend gemaakt.
Er gaan namelijk geruchten rond dat de Britse middenvelder een wel heel lekkere deal gaat tekenen met een wereldberoemd modehuis. De deal is volgens ingewijden zelfs meerdere miljoenen waard, daar kan je mee thuis komen hoor.

Jude Bellingham

De middenvelder is naar verluid in gesprek met Louis Vuitton, zo’n beetje het meest iconische modehuis ter wereld. De twintiger liet al eerder merken dat hij een groot fan is van het Franse merk, want hij heeft afgelopen zomer ook al zijn gezicht laten zien bij de Louis Vuitton Fashion Week in Parijs. Ook werd hij tijdens de uitreiking van de Ballon D’or een paar weken terug, waar hij de Kopa Thropy in ontvangst mocht nemen, gespot in een volledig Louis Vuitton pak. De liefde blijkt dus wederzijds, want onze Jude mag binnenkort zijn handtekening zetten onder een megadeal met de Franse topdesigner.

Meerdere spelers gingen ‘m al voor

Samenwerkingen tussen topatleten en modehuizen blijken een gouden combi, want het gebeurt de laatste jaren steeds vaker dat bekende voetballers het gezicht van een modemerk worden. Zo kennen we natuurlijk allemaal de reclame met een schakende Lionel Messi en Cristiano Ronaldo nog wel, ook van Louis Vuitton trouwens, die zo’n beetje het gehele internet wist te breken. Maar ook spelers als Jack Grealish, die een megadeal tekende met Gucci en Raheem Sterling, die onder contract staat bij Burberry, zijn recente voorbeelden van de samenwerking tussen mode en topsport.
Delen met
Ook interessant