Pornhub geeft de sappigste details en meest gezochte zoektermen van het jaar prijs

dec 18 2023, 11:17 Entertainment
schermafbeelding 2023 12 18 om 104840
Het is alweer bijna het einde van het jaar. Tijd om achter te leunen en na te denken over de achtbaan die 2023 is geweest. Een leuk terugkomend fenomeen is het jaaroverzicht van Pornhub! Wij dachten dat het wel leuk is om ons even te verdiepen in het overzicht. We kunnen je zeggen, we hebben aardige juicy statistieken.
Voor de derde keer op rij spant ‘hentai’ de kroon als de meest gezochte term. Uit wat de speurneuzen van Pornhub ons vertellen, gaat het niet alleen om de aantrekkingskracht van geanimeerde inhoud; videogames als Zelda: Tears of the Kingdom en de wereldwijde liefde voor anime voeden deze gestage stijging.
Nu is er een verrassing: de term 'hentai' is veel populairder dan de categorie zelf en belandt op de 9e plaats. En bij Pornhub Gay is "hentai" niet verlegen; het claimt vol vertrouwen de vijfde plek. Wie had dat gedacht?
pornhub insights 2023 year in review most searched for terms
Bron: Pornhub Insights

Milf

Precies op de hielen van 'hentai' komt de altijd steady 'milf' naar de tweede plaats. Het lijkt erop dat kijkers geen genoeg kunnen krijgen van zelfverzekerde, mondige oudere vrouwen die precies weten wat ze willen. Stormy Daniels, Cherie Deville en Ava Addams zijn slechts enkele van de MILF-supersterren die de term in de schijnwerpers hielden. In 2022 stond 'milf' op de derde plaats, dus het stijgt in de wereld.

Lesbisch

Laten we het nu hebben over 'lesbisch'. Het is een term die consequent in de hitlijsten staat en dit jaar van de 4e naar de 3e plaats klimt. Het gaat ook niet alleen om het heteroseksuele mannelijke publiek; het blijkt dat "lesbisch" de meest bekeken categorie van 2023 was! Voor de jongens was het 7e, maar voor de dames pakte het de kroon op nummer 1. Het bewijst dat liefde liefde is, zelfs op Pornhub.

Top performers

Oh, en als kers op de taart: de populairste performers van het jaar. Abella Danger, onze regerende koningin, staat weer aan de top, met meer dan 1,8 miljard views. Angela White pakte de tweede plek, één plaats gestegen ten opzichte van vorig jaar, en Eva Elfie pakte de derde plaats. Speciale shoutouts naar Sky Bri, Alexis Fawx en Eliza Ibarra voor hun adembenemende sprongen in het klassement.
pornhub insights 2023 year in review most searched for pornstars
Bron: Pornhub Insights

Wilde rit

2023 was weer een wilde rit in de wereld van content voor volwassenen, en Pornhub's Year in Review is de perfecte gids om door de hoogtepunten, dieptepunten en onverwachte wendingen te navigeren. Proost op nog een jaar waarin we het echt houden, Pornhub!
Delen met
Ook interessant