Inter Milan en Moncler's collab: Italiaanse klasse & kunst van Daniel Arsham

okt 30 2023, 20:01 Entertainment
schermafbeelding 2023 10 30 om 125635 1
Mode en Milaan is al een vast begrip. De voetbalclub uit de stad, Inter Milan werkt samen met Moncler en om het nog zieker te maken hebben ze het artistieke genie Daniel Arsham ingeschakeld. De spelers van Inter Milan spatten van je beeldscherm in deze campagne. Aartsrivaal AC Milan werkte eerder al samen met Off-White , nu is het blauwzwart van Internazionale aan de beurt.
Inter Milan staat al bekend om zijn iconische blauwzwart gestreepte shirts, maar nu tillen ze hun style game naar een geheel nieuw niveau met outfits die ze voor de wedstrijd dragen. Moncler, bekend om zijn hoogwaardige bovenkleding en Arsham, een gerenommeerde hedendaagse kunstenaar, bundelen hun krachten met de Italiaanse voetbalgiganten om iets unieks te creëren.

Italiaanse klasse

Het hele concept is een samensmelting van mode, kunst en sport en verovert de wereld stormerhand. Inter-spelers die de Moncler x Daniel Arsham-uitrusting voor de wedstrijd rocken, zet die goaltune alvast maar aan, want ze staan eigenlijk al 1-0 voor.

Match made in heaven

De collab brengt een frisse draai aan de fashionscene. Met de artistieke visie van Arsham kun je een aantal schitterende designs verwachten die ervoor zorgen dat je alles uit de collectie wil bezitten. De expertise van Moncler in het creëren van stijlvolle, maar functionele kleding, gecombineerd met de creativiteit van Arsham is een match made in heaven.

Modellen in spe

De spelers van Internazionle zijn de pronkstukken van deze campagne, de kers op de zogeheten taart. Elke fan wil zich kleden zoals zijn favoriete spelers. En buiten dat, je ziet het niet elke dag dat je je favoriete voetbalsterrem als fotomodel ziet optreden. Het is een bewijs van de mondiale invloed van Inter Milan en ze beperken zich duidelijk niet tot het voetbalveld.
01 001 intml prd a
Foto: Moncler
Dus als je een voetbalfanaat bent met een passie voor mode, houd dan de Moncler x Daniel Arsham x Inter Milan collectie in de gaten. Het is een bewijs van hoe sport, kunst en mode zich kunnen verenigen om iets buitengewoons te creëren. De prijzen van deze collectie varieren van 190 euro (voor een muts) tot 1.900 euro (voor de jas).
Delen met
Ook interessant