Nu dikke korting op het hoverboard dat je altijd al wilde hebben

apr 12 2018, 14:00 Entertainment
vinz hoverboard
Boys will be boys, dus blijven we altijd op zoek naar toys. Of het nou een nieuwe motor is, een laserpen uit China of een nieuw Zwitsers zakmes, wij zijn d’r dol op. Een van de dingen die nu hoog op onze bucketlist staat is een hoverboard.
Niet precies dezelfde als die uit Back to the Future, maar het komt wel enigszins in de buurt. Weet je hoe chill vervoersmiddel! Je moet een beetje oefenen, maar hallo, dan cruise je wel behoorlijk eindbazerig over het fietspad.

Dikke korting gek!

Het beste nieuws? Het hoverboard van Vinz is nu te koop met zieke korting! Van 250 naar 150 vriend. Je zou gek zijn als je het niet zou doen. Krijg je wel wat voor terug hoor. Het Vinz Hoverboard komt inclusief bluetooth boxen waardoor je altijd muziek kan luisteren. Er zit ook LED-verlichting op zodat je niet voor je kloten gereden wordt in het donker en het heeft een bereik van 15 tot 20 kilometer. Speedfreak die je bent wil je natuurlijk de topsnelheid weten? Maximaal 14 km/u. Da’s zat, of je moet een helm op willen doen.
De accu laadt op in 3 tot 4 uur en zolang je onder de 120 kilo weegt is er geen enkel probleem. Mocht je boven de 120 kilo wegen en dit lezen dan waren we ook niet in de veronderstelling dat je serieus overwoog om zo’n hoverboard aan te schaffen. Moet je ook niet willen. Eerst even een Sonja Bakkertje ertegenaan, dan eens gaan denken aan een hoverboard.
Maar hoe bestuur je zo’n ding nou? Is eigenlijk best easy. Door het gewicht te verplaatsen komt het board in beweging en via je voeten kan er gestuurd worden. Om met Sticks & Rico te spreken: zoek de balans. Komt alles goed joh. Wil je ‘m hebben? Pak dan nu deze uitgelezen kans en grijp die korting bij z’n lurven. Hier bestel je het Vinz Hoverboard in huis!
Delen met
Ook interessant