Rijke papi landt helikopter naast McDonalds om een burgertje te scoren

mei 15 2017, 10:41 Entertainment
helikopter news
Stel, je hebt je eigen helikopter voor de deur staan en extreem, maar dan ook extreem veel zin in Big Mac . Alleen de dichtstbijzijnde McDonald’s is wat ver rijden. Wat doe je dan? Je stapt in je chopper en vliegt rechtstreeks naar de McDrive toe natuurlijk!
Precies wat deze Australische legend deed. Hij sommeerde zijn piloot in de richting van de grote gele M in Sydney. Het werd allemaal gade geslagen en gefilmd door een verbouwereerde passant, die eerst dacht dat het om een noodgeval ging. Des te groter was de verbazing toen hij de gast terug zag keren met een zak voedsel, waarna de heli weer opsteeg en koers terug naar huis zetten. Inclusief brandstof moet dat een dure burger geweest. Maar als je in het bezit bent van een heli, heli, heli, helikopter, dan maakt je dat geen klootviool uit.
Het excentrieke McDrive-momentje wordt nog onderzocht door de politie, waarbij wordt gekeken of er wel aan alle veiligheidsschriften is voldaan en of niet een paar kinderen onthoofd hadden kunnen worden door de razende wieken van de chopper. Een mooi verhaal, dat is het zeker. Helemaal zin in Mc-voedsel? Moet je eens kijken wat deze sterrenkok fabriceert van McDonald's ingrediënten .
Delen met
Ook interessant