Nooit meer zonder sausjes: abonneer jezelf op pittige saus bij Heatsupply

mei 08 2020, 14:00 Entertainment
heatsupply
We beginnen al te watertanden als we denken aan het kluiven van een kippetje, lamsboutje of varkenskarbonade. Het is behoorlijk zonnig dit weekend dus de barbecue mag afgestoft worden, kooltjes in dat apparaat en op de grill met dat vlees. enige">Het enige wat nog mist is een goede collectie aan hete sausjes. Laat Heatsupply nou net de juiste mix aan pikante saus voor je hebben.
Het ziet er zonnig uit dit weekend dus we gaan met z’n allen lekker bruinbakken in de zon. Of je nou in je tuin zit, op je balkon of heerlijk in het park, het maakt niet uit. Ligstoeltje erbij en een flink blik bier. Jep, dit weekend kan niet meer stuk. Het enige wat wel een beetje jammer is dat het zondag helaas weer een beetje frisser wordt. Dus we hopen voor je dat zaterdag vrij bent, die dag wordt het namelijk perfect weer om de barbecue aan te steken. Een heerlijk stuk vlees erop, wat hete saus ernaast en het zomergevoel is weer helemaal aanwezig. Nog geen idee welke hete saus je moet hebben? Heatsupply levert je om de twee maanden een stukje hemel op aarde met hun pittige sausjes.

Abonneer jezelf op hete sausen

Je kent het vast wel wanneer je al je boodschappen hebt gedaan, je thuis aankomt en je de sambal bent vergeten. Hè, das jammer. Daar hadden we nou juist zin in, maar om opnieuw naar de winkel te gaan is net iets teveel moeite. Heatsupply komt met de oplossing. Je kan via hun site namelijk jezelf abonneren op de lekkerste hete sauzen van het moment. Het wordt elke twee maanden naar je huis gebracht en iedere keer heb je een nieuwe smaak. Een dikke luxe dus, en dat voor maar 22 euro. Helemaal prima. Je kunt zelfs met je maten een challenge doen, wie het langst volhoudt zonder water of melk te drinken. Een soort van Hot Ones maar dan zonder interview. Klinkt als puur genieten, eet smakelijk alvast.
Delen met
Ook interessant