Het internet reageert hilarisch op de verkiezingsoverwinning van Geert Wilders

nov 23 2023, 15:59 Entertainment
photo 2023 11 22 21 10 12
Of je er nou door alle ​rood ​wit ​blauw gekleurde bomen het democratische bos niet meer ziet, of nog half bezopen bent van het overwinningsfeestje van gisteren. We kunnen in ieder geval wel zeggen dat Nederland sinds gister in rep en roer is. Gisteren werd bekend dat de PVV van Geert Wilders de grootste partij van ons kikkerlandje is geworden.
Wat je er ook van vindt, het internet is in elk geval weer los gegaan. Valt er voor iedereen nog iets te lachen vandaag! Hoewel wij nog wachten op de definitieve coalitievorming komt de kracht en humor van het internet vandaag weer maximaal aan de orde.

Internet highlights

Van alle soorten plakjes kaas tot aan de virale broeder met zijn SUITSUIT koffer, we hebben de leukste verzameld en voor jullie op een rijtje gezet.
photo 2023 11 22 21 10 12 1

Geert Wilders & verkiezingen

Het was een wilde strijd waarin alle partijen zich harder dan ooit hebben gemaakt. Toch is er een verrassende nummer één uit de peilingen gekomen en dat zorgt voor flink wat vertier op social media. Blijft leuk om te zien hoe snel de memes en filmpjes rondom de verkiezingsgekte zich door het land verspreiden.
Delen met
Ook interessant