Bowlmeester gooit 12 verwoestende strikes binnen 90 seconden

apr 25 2017, 14:00 Entertainment
fhm ben kotola
Vroeger toen we nog klein waren, gingen we regelmatig bowlen. Met kinderfeestjes waarbij je na afloop een zakje snoep meekreeg, werd er fanatiek gesmeten met de kleinste ballen. Je was een absolute baas als je zonder de hekjes te gebruiken een strike kon gooien, je reputatie was dan gezet.
We hebben het vermoeden dat de volgende baas nooit gestopt is met bowlen en wanneer leeftijdsgenoten gingen stappen, trouw de zaterdagavond met zijn bowlingbal doorbracht.
De 23-jarige Ben Ketola is zo'n gigantische bowlfanaat en is er ook nog eens extreem goed in. Wanneer je alleen maar strikes gooit, kun je in een game twaalf keer gooien en een score van 300 punten bereiken. Ben wist wat hem te wachten stond en deed een poging zo snel mogelijk die felbegeerde twaalf strikes te smijten.
In slechts 90 seconden wist Ben Ketola twaalf keer alle kegels om te gooien en daarmee een wereldrecord neer te zetten. Hulde voor deze baas!
Om helemaal in de stemming te komen wanneer jij de volgende keer het bowlingstrijdveld betreedt, hebben we hier een filmpje met geweldige trickshots.
Delen met
Ook interessant