Game of Thrones fans opgelet: spin-off rondom Aegon Targaryen op komst

feb 09 , 19:58 Entertainment
schermafbeelding 2024 02 09 om 121817
Ja, ja je leest het goed! Er komt nog een spin-off van de hit serie Game of Thrones. Deze keer gaat het over een gast waar jij misschien geen fan van bent in de serie. Je herkent 'm aan z'n lange, stijle, witte haar. Komt er al een naam in je op? Het is niemand minder dan de allereerste big boss en koning van Westeros: Aegon Targaryen.
Game of Thrones is een van de meest besproken serie aller tijden. Laten we alleen niet beginnen over het einde, daarover waren de meningen namelijk behoorlijk verdeeld. Maar nu komt HBO met een soort goedmakertje. Alleen gaan we met deze spin-off terug de tijd in.

Aegon Targaryen

De spin-off, genaamd 'Aegon’s Conquest,' speelt zich 300 jaar vóór de originele Game of Thrones-serie af. Het verhaal vertelt over de bloedige en meedogenloze verovering van Westeros door indringer Aegon Targaryen en zijn zussen Visenya en Rhaenys. Samen vormen ze een ijzersterke familie. Daarmee wordt Aegon de eerste koning op de bekende 'Iron Throne'.
game of thrones studio tour 24 300x200

Welbekende schrijver

Fan van The Batman? Dan moet je deze serie op je verlanglijstje zetten. HBO slaat namelijk de handen ineen met Mattson Tomlin. Een zeer gevraagde schrijver die heeft bijgedragen aan The Batman en medeauteur is van The Batman II.

Nog een spin-off?

Dit is niet de eerste spin-off die voortkomt uit Game of Thrones.Eerder werd House of the Dragon gelanceerd op HBO Max, en kort geleden hebben ze bekendgemaakt dat er een tweede seizoen op komst is. Bovendien wordt er momenteel gewerkt aan een andere serie, namelijk A Knight of the Seven Kingdoms: The Hedge Knight. De bekende serie Game of Thrones, gebaseerd op de boeken van schrijver George R.R. Martin en was te zien van 2011 tot en met 2019.
Als jij staat te popelen om deze serie te gaan bingen, moet je nog even geduld hebben. Het is namelijk nog niet duidelijk wanneer de show op tv te zien zal zijn.
Delen met
Ook interessant