Samsung onthult nieuwe Galaxy Buds2 en Galaxy Buds2 pro met Pokémon-thema

jun 27 2023, 16:00 Entertainment
header 9
Samsung heeft Pokémon-versies van zijn draadloze oordopjes gelanceerd. Wie er nu gelijk een wil halen, moeten we helaas wel teleurstellen. Klanten kunnen nu Pokémon-versies van de Galaxy Buds2 en de Buds2 Pro in Zuid-Korea kopen. Wij als Europeanen hebben dus (voorlopig) pech.

Galaxy Buds2 (Pro)

Deze nieuwe versies, komen niet helemaal uit de lucht vallen. Dit is namelijk een vervolg op de Pokémon Ball-hoesjes van het bedrijf voor de Buds2 die in mei vorig jaar werd gelanceerd en behoorlijk populair bleken.
Samsung was deze serie begonnen met een klassieke optie en lanceerde in mei 2022 dus Poké Ball-hoesjes voor zijn Galaxy Buds2 Pro en standaardeditie-hoofdtelefoons. Het item in beperkte oplage was binnen een uur uitverkocht, dus het is geen verrassing dat het bedrijf nog een paar producten met het Pokémon-thema op de markt wil brengen.

Pokémon

Voor deze nieuwe varianten heeft Samsung voor nieuwe ontwerpen gekozen. De nieuwe Galaxy Buds2 bevat Pokémon-personages die iedere liefhebber van Pokémon wel zou moeten kennen: Snorlax, Ditto en Jigglypuff. Wij gokken dat ook de niet fans, Snorlax zullen kennen, maar dit terzijde. De oordopjes zijn gebaseerd op de hoofden van de personages en zijn verkrijgbaar in de kleuren diepblauw (van Snorlax), paars (van Ditto) en roze (van Jigglypuff). Bovendien bevat elke verpakking bijpassende stickers.
De prijzen voor de nieuwste line-up van Galaxy Buds2 met Pokémon-thema zijn gelijk bekend gemaakt. Zo betaal je omgerekend iets meer dan €90,- voor de Buds2 en iets minder dan €140,- voor de Buds2 Pro. Prijzen die wat ons betreft best te overzien zijn. We moeten dus nog wel even afwachten of ze ook daadwerkelijk verkrijgbaar zullen zijn buiten Zuid-Korea. Wel weten we al dat de Ditto- en Snorlax-versies van de Galaxy Buds2 en de Galaxy Buds2 Pro ook verkrijgbaar zullen zijn via de Samsung Gangnam-winkel die op 29 juni 2023 wordt geopend.
Delen met
Ook interessant