GAJES en straatvoetbalkoning Edward van Gils droppen frisse sneakers

okt 08 2020, 17:00 Entertainment
godfather l at lowiegraphy 88
Voor nieuwe sneakers kun je ons altijd wakker maken. De samenwerking tussen GAJES en Edward van Gils is een bijzondere. Ed ken je als dé straatvoetbalkoning, terwijl GAJES lekker aan de weg timmert als lifestyle streetfashionmerk.
GAJES begon hun merk met de liefde voor headwear. Dus denk aan petten en mutsen. Van daaruit gingen ze verder bouwen, waarbij ze zich nu richten op de streetfashion.
godfather l at lowiegraphy 119 768x1024
Een samenwerking met Edward van Gils is dan een logische collab. Ed is de godfather van Streetkings, wat zich richt op straatvoetbal op het allerhoogste niveau. De man schitterde al eerder in de FIFA games van EA, maar voor de nieuwe FIFA '21 heeft hij de eretitel 'The Godfather'. Samen hebben zij de krachten gebundeld door een eigen sneaker te ontwikkelen. Een exclusief schoentje bovendien, want er worden er maar een paar honderd van gemaakt. Mocht je ze bestellen dan krijg je ze in een limited box geleverd, inclusief een paartje brandschone Italiaanse sokken en een branded cap. Gebundeld te bestellen als The Godfather pack.

GAJES x EDVG

Je kan de schoenen bestellen op gajeswear.com . Wel snel zijn, want zoals gezegd worden er maar een paar van gemaakt. Daarnaast wordt 'ie exclusief bij Patta Amsterdam verkocht op 9, 10 en 11 oktober. Om het helemaal mooi te maken mogen we één Godfather pack weggeven. Wil je winnen? Vertel ons in de comments op Facebook of in een DM op Instagram waarom jij dit paartje wil hebben en wie weet ga jij er wel vandoor met een gloednieuw paartje sneakers van GAJES & Edward van Gils.
Foto's: Lowiegraphy
Delen met
Ook interessant