Fred Again.. komt Nederland op zijn kop zetten met twee avonden in de Ziggo Dome

jun 20 2023, 11:00 Entertainment
344419263 965820334427586 8478985474273527713 n 1header
We zaten even te twijfelen of we het niet beter een beetje stil konden houden, dan maken we zelf wat meer kans op tickets. Kijk eens wat een goede mensen we zijn, want we doen het lekker toch. De hype van het moment kunnen we hem niet meer noemen, hij is de koning van de afgelopen jaren. Fred Again.. steekt het kanaal weer over en komt naar ons landje toe, halleluja! We kunnen uit ervaring vertellen, daar wil je écht bij zijn.
Op 14 en 15 september komt Fred naar Nederland om daar twee (waarschijnlijk) uitverkochte avonden plat te spelen. Je inschrijven voor de pre-sale doe je hier .

Fred Again.. op tour

De pad-trommelaar kondigde gisteravond zijn Europa tour aan. Wij zijn blij, driekwart Europa niet. Vier avonden lang staat hij in Londen, één avondje in Berlijn en een in Brussel, twee in Parijs en jawel, twee avonden in de Ziggo Dome te Amsterdam. Europa is nét wat groter dan dat, de Italianen, Spanjaarden, Polen en nog 30 andere landen zullen wat minder te spreken zijn over zijn route.
Dat mag voor ons de pret niet drukken, zijn laatste solo-show in Nederland was afgelopen jaar in de AFAS Live en daarvoor werden op Ticketswap nog meer kaarten gezocht dan dat er überhaupt mensen in de zaal passen. Na Freds Actual Life-albums en zijn Boiler Room-set bleek iedereen op slag verliefd. De vraag is alleen: krijg je die sfeer ook vertaald naar zalen waar normaalgesproken Kendrick Lamar met een gigantische productie staat?

Sfeertje

In de AFAS Live wist Fred nog dat knusse groepsgevoel in leven te houden. Bezwete lichamen gleden langs elkaar en af en toe wilde er nog wel eens een traantje rondvliegen hier en daar. De vraag is dan: hoe groot is té groot? Daarnaast zijn we ook benieuwd wat er een jaar later veranderd zal zijn aan zijn show. Op een paar nieuwe plaatjes na verwachten we een vrij vergelijkbaar concert. Dat zou al meer dan leuk zijn, al hopen we toch op wat kleine verrassinkjes.
Delen met
Ook interessant