Wie heeft er nou meer inzicht in onze voedingswensen dan Thuisbezorgd , juist ja, helemaal niemand. Zij hebben de bestellingen van zes miljoen Nederlanders eens flink onder de loep genomen en wij hebben hun opvallendste bevindingen even op een rijtje gezet. Om dit onderzoek en de foodtrends voor volgend jaar te delen, nodigde Thuisbezorgd.nl ons uit op een van onze favoriete plekken, namelijk de Supperclub! Frikandellen for life
Waar begin jij het nieuwe jaar mee? Waarschijnlijk een frikandel speciaal. Er wordt op geen enkel ander moment in het jaar zoveel frikandel besteld, als op de brakste dag van het jaar. Een andere brakke snack die het blijkbaar goed doet, is een pizza margarita. De dag na Koningsdag draaien de pizzakoeriers serieuze overuren. Tijdens de Champions League finale zijn jullie massaal aan de kapsalon gegaan, lekker origineel weer heren! De grootste bijdrage was trouwens van een Amsterdammer, deze held deed afgelopen jaar maar liefst 852 bestellingen. Lekker bezig maat!
2024
We zijn dus blijkbaar vrij voorspelbaar en niet zo origineel als Thuisbezorgd alles zo goed in de smiezen heeft. Maar wat gaan we volgend jaar dan bestellen? Allereerst gaat ons humeur een grote rol spelen op onze bestellijst. Stress verminderen of een energie boost, dit kan beiden door middel van voeding en dus kiezen we daarvoor! Volgend jaar kiezen we trouwens vaker voor een bewuste levensstijl en dus ook voor duurzame maaltijden. Als we niet naar het buitenland vliegen vanwege dat klimaat, dan combineer je toch gewoon verschillende culturen in de keuken? Inderdaad, ook dat wordt een trend. Ook kiezen we gewoon weer voor gemak, aangezien je boodschappen inmiddels ook via Thuisbezorgd.nl kan bestellen, is dat geen enkel probleem. Tot slot laten we ons inspireren door de socials, waar klassieke recepten een nieuwe twist zullen krijgen.
Full Experience
Je kan je natuurlijk op geen betere manier verdiepen in de culinaire sector dan door het zelf te ervaren. Onze oranje-bezorgvrienden toverden de Supperclub, die jij natuurlijk kent van onze fameuze FHM500 uitreiking, om in een waar restaurant met als chef London Loy. Uiteraard onder het genot van veel wijn, fantastisch eten en een hoop dansers.