Floyd Mayweather krijgt astronomisch aanbod van de UFC

dec 15 2017, 11:30 Entertainment
De indrukwekkende zegereeks van de Money Man behoeft geen verdere introductie, de man heeft het allemaal al laten zien in de boksring. Nu speelt de 40-jarige gepensioneerde vechter met het idee zijn cashende vechttalenten naar de kooi te brengen. En dat is niet omdat de afgezwaaide vechtersbaas maar geen genoeg van het knokken kan krijgen, maar omdat hij nou eenmaal dol is op geld. Zoals hij zelfs zegt, kan Mayweather een godsvermogen verdien als hij een deal sluit met de UFC.
“Jullie weten dat ik een motherfucker ben. Ik ben Money Man. Nog niet zo lang geleden hebben ze mij gebeld en gevraagd om terug te komen. Als ik wil, kan ik meteen terugkomen naar de UFC”, zei de wereldkampioen op zijn Instagram livestream. “Ik kan een deal aangaan met drie of vier gevechten in de kooi en een miljard dollar verdienen. Vergeet niet, ik ben Floyd 'Money' Mayweather en jullie motherfuckers houden van me, en ik hou van jullie motherfuckers.” Mooi gesproken, Floyd!
Tijdens de trash talk voorafgaand aan de Money Fight tegen McGregor in augustus, stak het idee al op dat Mayweather in de kooi zou stappen. Nadat hij de vloer had aangeveegd met Conor McGregor, gonsde de geruchten opnieuw door de krochten van gevechtskleedkamers. “Hij sprak over een MMA-gevecht, dus als hij dat wil, laten we het verdomme doen,” zei McGregor vorige maand. “Ik zou hem graag naar onze kant willen zien komen om te knokken. Ik heb hun respect verdiend en mijn nek uit gestoken. Kom over naar mijn kant en verdien nu ons respect.”

12 cijfers

Of het waar is of een opgeblazen broodje aap verhaal van Mayweather weet niemand. Maar 1 miljard dollar in drie of vier MMA-gevechten. Een beloning van 12 cijfers is een behoorlijke motivatie, maar het wordt lastig uitgeven in een rolstoel en drinkend uit een rietje. Maar hé, you never know. Hij is een bokskoning en daarmee kun je ook in de kooi een hoop bereiken. En wanneer geld in het spel is, doen mensen de gekste dingen.
Als de Money Man toch liever zijn ledematen en koppie heel houdt, heeft de schatrijke bokser in ieder geval aan vrouwelijk aandacht geen gebrek. Hij kan er zelfs zijn boontjes mee doppen. “Ik doe niets gratis. Ik seks zelfs nooit gratis. Of ik betaal de vrouwen. Of zij betalen mij,” bekende Floyd zelf op Instagram. Alles voor de money.
Delen met
Ook interessant