Je kunt nu hele flessen Big Mac saus scoren bij de McDonalds

jul 06 2023, 16:00 Entertainment
v30 campaign page header desktop 1200x450 nl
Het is een beetje de heilige graal onder de sauzen. Op TikTok proberen tienermeisjes, keukenprinsessen en volwaardige chefs hem allemaal na te bootsen, maar het is hem nét niet. Iedereen wilt zo graag die Big Mac saus thuis overal op smeren, maar Ronald McDonald is er niet al te vrijgevig mee. Hij blijkt met zijn goede been uit bed te zijn gestapt, want je kunt hem ineens gewoon krijgen. Geen kuipje, een hele fles. Jazeker, hele flessen Big Mac saus.

Big Mac saus

We hebben goed nieuws en we hebben slecht nieuws. Eerst het slechte nieuws, dan valt er na het lezen misschien nog ergens een lachje op je gezicht te vinden. In Nederland kun je hem nog niet krijgen, die fles. Niet getreurd, er hoeven geen vliegtickets aan te pas te komen. Je kunt ze namelijk scoren bij onze zuiderburen in België. De Zeeuwen, Brabanders en Limbo’s willen we niet horen zeuren, jullie hebben binnen een half uurtje die fles in handen.
Dan hebben we nog goed nieuws, de fles is helemaal gratis. Noppes, nada, niks. Nu kun je natuurlijk niet gewoon binnenwandelen en 20 van die flessen inladen, je moet er wel iets voor doen. Gelukkig vragen ze niet om een halve marathon, maar krijg je hem bij ieder groot Big Mac menu. Achja, die ging je waarschijnlijk tóch al halen.

En wij dan?

Of we in Nederland ooit zo mogen smikkelen is nog maar de vraag. In meerdere landen heeft McDonalds ooit de saus verkocht of weggegeven maar nog nooit bij ons. In Australië waren er in 2016 zelfs maar 15 minuutjes voor nodig om compleet uit te verkopen. Wat stoppen ze toch in die saus dat mensen er direct verslaafd aan raken? Mocht je geen zin hebben om naar België te karren (snappen we bij de Groningers wel), dan kun je altijd zelf nog iets in elkaar proberen te klussen. Als we de McChefs mogen geloven zit er geen ketchup in, dus laat die lekker achterwege.
Delen met
Ook interessant