Dit waren de 5 grappigste video’s van afgelopen Koningsdag

apr 29 , 16:46 Entertainment
ss
Oranje booooven, Oranje boooooven. Koningsdag! Afgelopen zaterdag was het weer tijd om te zuipen, dansen, drukke festivals, bootfeesten, lauw bier en heel erg veel oranjetompouces. Dit soort dagen komen altijd met een aantal mega leuke video’s, waarvan wij de beste hebben uitgezocht!
Zelf was de redactie door het hele land te vinden. Van festivals tot de Amsterdamse grachten, alles is voorbij gekomen. En hoe bestrijd je een kater nou beter dan door te kijken naar grappige video’s van mensen die misschien nét een glaasje teveel op hadden? Inderdaad, niet!

Franky Rizardo secret set

Hij staat op veel line-ups en was op Koningsdag onder andere te vinden op Wavy in Den Haag. Maar wat is ‘ie lekker normaal gebleven hé! Franky gaf namelijk gewoon een lekker showtje op de Amsterdamse Bloemgracht. Fans liepen langs en zagen ineens hun idool een setje spelen waarvan menig houseliefhebber alleen maar van kan dromen! Goede actie, Frank!

Steen papier gracht

Even een potje steen papier schaar spelen met je maat. Klinkt onschuldig, totdat het idee in jullie hoofd kruipt om de verliezer de gracht in te laten springen. Opgehitst door vele toeschouwers deden twee vrienden dit, waarna de verliezer onder luid gejuich de Utrechtse gracht in sprong.

Lando Norris

Een Brits race-icoon kennis laten maken met Koningsdag, klinkt goed! En met wie kun je dit soort dagen nou beter vieren dan met DjMartin Garrix? Norris heeft misschien iets te veel van het goeie gehad, want hij was later op een video te zien met een blessure aan zijn neus, overkomt de beste!

Bierbalans

Of je even acht bier kan halen? Dat is voor de gemiddelde vriendengroep toch al een snelle two mans job. Voor deze topper niet! Hij balanceert ze gewoon op zijn hoofd en trok hiermee veel bekijks, lekker handig wel!

Bootje zinken

Met al je maten op een boot met Koningsdag, dat is het beeld van de Amsterdamse grachten. Maar wat niet handig is, is met teveel mensen op een boot gaan staan. Wat er dan gebeurd, kan iedereen bedenken, de sloep zinkt! Heel tragisch, maar het levert wel leuke beelden op!
Delen met
Ook interessant