FHM’s Playlist: dit zijn de vijf sterrentracks voor de maand juli

jul 07 2017, 15:00 Entertainment
playlistfhm 1
Voor de muziekliefhebber is het een welbekend dilemma, zo veel nieuwe muziek maar ook zo weinig tijd om het allemaal te checken. Geen zorgen, je vrienden van FHM storten zich in de wereld der muziekreleases en ontdekte een tiental tracks die de gehoorbehoeften van de man gaan bevredigen in de maand juli. We brengen onze FHM Playlist naar een hoger niveau met nieuwe tracks van onder andere Tyler, the Creator, Flight Facilities en Dusky. Press play now!
Luister naar de muziek waar wij van houden en abonneer je op onze Spotify afspeellijst!
Lost Frequencies & Netsky - Here With You
Een Belgisch onderonsje tussen twee grote meneren, Here With You is een perfecte combinatie van dubstep en deephouse.
Citizen Kay - These Kicks ft. Georgia B.
Laat de zonnestralen op je neerdalen onder het genot van de feelgood vibes van Aussie rapper Citizen Kay. Hier gaan wij hartstikke lekker op.
Flight Facilities - Arty Boy ft. Emma Louise
Het geliefde Australische elektronisch duo keert terug met een nieuwe single getiteld Arty Boy, wiens meesterlijke productie wordt voorzien van de verleidelijke zang van Emma Louise.
Tyler, The Creator - 911 / Mr. Lonely
Tyler, The Creator is terug en dropt meteen twee nieuwe singles. Een verrassing waar wij blij van worden, want het is het eerste solo-materiaal sinds zijn laatste album Cherry Bomb in 2015.
King Henry - Destiny ft Ry X
King Henry zal voor velen een onbekende naam zijn, achter de schermen werkte hij al samen met Beyonce en Major Lazer. Singer-songwriter Ry X geeft de track ziel en zaligheid met zijn goddelijke meeslepende stemgeluid.
Dusky - Cold Heart
Met groot genoegen ontvangen we nieuw werk van Dusky. Cold Heart is onderdeel van de gelijknamige EP die onlangs is uitkomen en is een knalplaat van heb ik jou daar.
Whethan - Good Nights ft. Mascolo
Hij mag dan slechts 18 jaar oud zijn, deze rijzende ster weet hoe je een zomeravond moet vieren gezien het aanstekelijke Good Nights. Van Whethan gaan we nog veel horen.
Daphni - Tin
Overdag is Dan Snaith de welgemanierde Caribou die met kleurrijke indie-dance mensenmassa's in vervoering brengt. Wanneer de nacht valt transformeert hij tot Daphni, gaat het tempo omhoog en deinen we ademloos mee op de pompende geluidsgolven van Tin.
San Holo - The Future ft. James Vincent McMorrow
Wat brengt de toekomst? Het kan blijkbaar een obsessieve gedachtegang zijn voor San Holo. De track in slaat een brug tussen moderne pop en trap-elektronica.
BOO SEEKA - Turn Up Your Light
Synths, beats en vocalen: dat is BOO SEEKA in het kort. Melodieën worden opgepakt om ze daarna direct weer terug te kaatsen met door hiphop en r&b gedreven grooves en beats. Op dit moment werkt BOO SEEKA aan het eerste album.
Delen met
Ook interessant