FHM’s Playlist: dit zijn de vijf sterren tracks voor april

apr 05 2017, 14:17 Entertainment
playlistfhm 1
April doet wat ‘ie wil en daar gaan we graag in mee met de beste nieuwe muziek van deze maand. Vijf sterren tracks, zogezegd. Nieuwe audioporno van hiphopbaas Kendrick Lamar en elektronische pioniers als Mount Kimbie en Mura Masa. Lekker lijstje weer. Allemaal toegevoegd aan onze FHM afspeellijst. Volg die shit en ontdek!
Gorillaz - Saturn Barz ft. Popcaan
Gorillaz is helemaal terug en gooide onlangs vier tracks tegelijk online. Onze favoriet is ‘Saturn Barz’ in samenwerking met Popcaan.
Joe Goddard - Home
‘Home’ van Hot Chip’s frontman Joe Goddard is als een achteloze achterwaartse salto in warm soulvol discobad. Is een diepe strakke duik in het holst van de nacht meer jou ding? Ga dan voor de Morgan Geist remix.
Yurrit - Explode ft. Beau Nox
Nieuw Rotterdams talent Yurrit knalt zichzelf op de muzikale landkaart zijn veelbelovende track 'Explode'. Ondanks de rondvliegende synths en pompende future-bassen behoudt de track een zwoele R&B-vibe die ons doet denken aan het betere werk van Flume.
Joey Bada$$ ft. ScHoolboy Q - Rockabye Baby
Overmorgen komt Joey Bada$$ met een nieuw album en de eerste track is hier. Rockabye Baby heet ‘ie en bij ons staat ‘ie op repeat.
Mount Kimbie - We Go Home Together ft. James Blake
James Blake en Mount Kimbie op één plaat? Dat biedt hoop op meer. Kan daar niet een heel album van worden gemaakt?
Kendrick Lamar – HUMBLE
Zonder geluid is de clip van Kendrick al een lust voor het oog, met geluid worden ook de oren verwend. Toch wel een van de onbetwiste hiphopkoningen van de 21e eeuw. Wij kijken uit naar z’n nieuwe album.
Mura Masa & Charli XCX - 1 Night
We zagen ‘m ooit al de X-Ray op Lowlands plat spelen, maar dat was slechts het begin. Mura Masa gaat vrolijk verder met de wereld veroveren en 1 Night is zijn nieuwe visitekaartje. Een samenwerking met Charli XCX. Nog meer goed nieuws? De Britse producer is dit jaar weer te vinden op Lowlands én op Pitch.
Delen met
Ook interessant