Jonge fan kraakt de code en wint Prime-fles van half miljoen dollar

nov 13 2023, 11:26 Entertainment
resize 4
Logan Paul en KSI, de wereldberoemde gasten achter Prime Energy Drink, hebben wederom een knotsgekke stunt uit hun hoge hoed getoverd. Om te vieren dat ze een miljard drankjes hadden verkocht, vonden de twee stuntpiloten het hoogste tijd voor een nieuwe actie. Het idee? Fans konden een Prime-fles van een half miljoen dollar winnen. Daarnaast was het ook nog een strijd tussen de Verenigd Koninkrijk (KSI) en de Verenigde Staten (Logan Paul).
Het was dan ook een enorme marketingstunt. Het event werd zowel NYC als Londen gehouden, waar fans een gouden exemplaar van hun populaire energiedrank konden winnen. Het concept was simpel: een soort ‘raad-de-code’ die aan de beveiligde kist gekoppeld was. Alle fans die meededen hadden maar één poging. Wanneer niemand de code binnen 48 uur zou kraken, dan was het bye bye gouden fles. Dan zou ‘ie compleet verbrand worden. Er zat dus nog wat druk op ook.

Code gekraakt

Uiteindelijk kraakte een jonge jongen, die in een shirt van z’n plaatselijke voetbalclub, de code. Hij voerde de juiste zes nummers in. Dit zorgde uiteraard voor een enorme ontlading, iedereen ging uit z'n dak nadat die code werd gekraakt. De jonge Engelse fan was de held van de avond.

De Britten winnen

In New York keken ze verslagen via de livestream toe. Waar in Londen KSI, uiteraard, helemaal in z’n nopjes was dat de Britten hadden gewonnen. Logan lachte nog wel en was blij voor de jongen, maar later drong wel degelijk tot hem door wat dit voor zijn gouden fles betekende. "Hebben de Britten gewonnen? Nee! Dat betekent dat die van ons in de fik gaat!"

Smelten

Logan deelde beelden van het moment dat de gouden fles volledig werd vernietigd door de fakkel. De Prime-fles werd boven een bad met vloeibare lava, zo’n 1093 graden, gehouden. Waarop KSI reageer: “Het smelt, het goud in New York smelt!”

Prime

De mannen gaat keihard met hun drankje, dus we zullen komende tijd nog genoeg stunts van ze langs zien komen. Zo gingen ze onlangs een samenwerking aan met een van onze favoriete voetbalsters Alisha Lehmann, maar eveneens met sterspeler Erling Haaland.
Delen met
Ook interessant