Internationale voortvluchtige betaalde 25.000 euro om Emily Ratajkowski mee op date te nemen

nov 12 2021, 12:30 Entertainment
screenshot 2021 11 12 at 112718
De bloedmooie Emily Ratajkowski wist niet wat haar te wachten stond toen ze met Jho Low op date ging. Daarbij was haar niet bekend dat de beste man achter één van de grootste corruptieschandalen in de geschiedenis zit. De wannabe playboy staat bekend om het najagen van de bekendste en meest mooie supermodellen. Hiervoor wilde hij ook wel eens een knaakje neerleggen. Wat Emily betreft kunnen wij hem goed begrijpen.

Ratajkowski

Tijdens een recent interview met The Sunday Times om haar nieuwe boek My Body te tonen kwam het nieuws boven drijven. Emily heeft 25.000 dollar ontvangen om naar de Super Bowl date te gaan met de beste Jho Low. Best een leuk bedrag om American Footbal te bekijken. “Ik was ook niet op de hoogte wat er van mij verwacht werd. Ook wist ik niet waarom ik daar met hem was en hoelang ik moest blijven”, vertelt Emily. Ze moest haar agent laten checken of ze aan het eind van de avond überhaupt mocht gaan. Tijdens het interview vertelde Emily niet in welk jaar dit voorviel. Wel weten we dat voor Jho Low een droom is uitgekomen. Wie wil er nou niet op date met Emily.

Jho Low

Jho is geen lief mannetje. De Maleisisch-Chinese zakenman staat berucht om zijn PlayBoy activiteiten en criminele fratsen. De beste man staat bekend als een van de meesterbreinen achter het 1MDB schandaal. Tijdens dit schandaal werd omgerekend vier miljard euro gestolen en hierdoor stortte de destijdse regering in. Met het gestolen geld financierde Jho Low zijn tripjes in zijn privévliegtuig rond de wereld. Daarnaast kocht hij massa’s aan sierraden voor zijn vrouw en organiseerde hij ordinaire feesten voor allerlei Hollywood artiesten zoals Leonardo Di Caprio. Echter, werd de man in 2020 opgepakt en zal hij een geldboete van een flinke 50 miljoen moeten aftikken. Momenteel gaat hij nog vrijuit door met hoge waarschijnlijkheid gevlucht te zijn naar China. Niemand weet precies waar hij zich schuilhoudt. Wel weten we dat hij flink in de penarie zit.
Delen met
Ook interessant