Dude koopt nieuw appartement en ontdekt creepy kelder

sep 09 2018, 21:00 Entertainment
Het had wel een goed scenario voor een horror -movie kunnen zijn. Je koopt een appartement in een 19e-eeuws gebouw, alles ziet er vet mooi uit tot je ineens een luik ontdekt… Nou is dat niets eens heel bijzonder. Achter het luik bevindt zich een een creepy kelder. Spannuuund.
Zoals je ziet op deze foto, ziet het appartement van Daniel Carley (de dude in kwestie) er op het eerste gezicht uit zoals een appartement moet zijn. Een keukentje, een slaapkamer en een douche. Hij kreeg zelfs nog een extraatje waar hij van tevoren niet over was ingelicht. Het maakt zijn appartement overigens veul groter. Misschien had de huurbaas toch meer huur moeten vragen?
Creepy kelder
Ineens ziet hij een luik met een hendel. Net als in de horrorfilms besluit hij het luik te openen. Het is tenslotte allemaal van hem. Dus logisch dat hij even kijkt.
Creepy kelder
Oké. Dat valt best mee. Een gereedschapskist en een paar blikken. Niks aan de ha…… Oh… Wacht is dat een trap? Ja, dat is een trap.
Creepy kelder
Deze trap komt uit in een kelder. Een 19e-eeuwse kelder om precies te zijn. Zoals je kan zien is de kelder zeer goed onderhouden en van alle gemakken voorzien. Misschien een nieuw behangetje en hier en daar een likje verf, maar dan heb je ook wat.
Creepy kelder
Het blijkt een behoorlijk groot kelder-complex te zijn, met meerdere ruimtes. De graffiti in een van de ruimtes verraadt dat er niet heel langgeleden ook mensen zijn geweest. In de 19eeeuw had je immers geen spuitbussen. Fraai staaltje kunst trouwens.
Creepy kelder
In de hoek is een soort van crypte. Je zou er ook een bank van kunnen maken. Hang je aan de andere kant van de ruimte een TV op. Perfecto. Alleen nog even stroom fixen.
Creepy kelder
Een vriend van Daniel kwam trouwens ook nog even langs in gepaste kledij. Ze moeten serieus overwegen om hier een horrorfilm te gaan draaien.
Creepy kelder
Delen met
Ook interessant