Peperdure McLaren P1 drijft door de straten van Florida

jan 30 2022, 10:34 Entertainment
schermafbeelding 2023 01 31 172119
Iedereen die een auto bezit, weet dat schade aan je wagen door moeder natuur vervelend kan zijn. Of het nou rondvliegende takken, omvallende bomen of waterschade is, het is altijd effe balen. Een tijdje geleden richtte orkaan Ian veel schade aan in Amerika. Duizenden mensen raakten hun huis kwijt en dat is natuurlijk verschrikkelijk. We vonden echter ook een filmpje dat ons autohart liet bloeden.

Natuurramp

Een orkaan is natuurlijk een next level natuurramp. Wij vinden het als autofanaten al vervelend als er te veel pekel op de weg ligt waardoor onze lak beschadigd. Dan moet je weer een middeltje kopen of naar de garage om te zorgen dat die mensen je autolak herstellen . Wij vinden een beetje pekel heel erg, maar deze hypercar eigenaar vond de orkaan nog veel vervelender.

McLaren P1

Zijn peperdure en exclusieve McLaren P1 dreef door de straten van Florida. Van dit filmpje deed niet alleen ons autohart pijn, maar ook de portemonnee van de eigenaar. De McLaren P1 is namelijk zo’n 2 miljoen euro waard en we betwijfelen of de verzekering dat allemaal gaat vergoeden.

Teruggevonden

De gele McLaren P1 heeft 916 pk en de eigenaar had de sterke hypercar net een week geleden gekocht. Nu kan 'ie hem weer helemaal laten drogen en reviseren. Tenminste, als dat nog kan. De P1 stond in een garage toen de orkaan over raasde, maar dat was niet genoeg bescherming tegen moedernatuur.
De eigenaar vond zijn gele parel terug met twee wielen in de lucht. We weten niet zeker of 'ie nog te redden was na zoveel waterschade. Wat denken jullie?
Delen met
Ook interessant