Domino's DXB e-bike: de revolutie in pizzabezorging met een ingebouwde oven

jan 21 , 21:01 Entertainment
dominos pizza e bike oven side profile kopie
Pizzaliefhebber opgelet! Heb je gehoord van Domino's nieuwste bezorginnovatie? Stel je dit eens voor: een fiets met een raket achterop. Nee, je pizza wordt er niet sneller door bezorgd, maar hij blijft wel gloeiend heet. Domino's Pizza heeft de Domino's DXB e-bike op de markt gebracht, en het is niet zomaar een tweewieler.
Weet je hoe pizza's tijdens de bezorging serieuze G-krachten kunnen ondergaan, tot 10,2 G om precies te zijn? Dat is meer dan wat een straaljagerpiloot ervaart! Domino's moest dus met een oplossing komen die net zo episch is als stoutmoedig verder gaan waar geen enkel pizzabedrijf ooit is geweest.
dominos pizza e bike oven riding 2 kopie
Foto: Domino's

Dominos DXB e-bike

Maak kennis met de DXB e-bike, uitgerust met een ingebouwde oven, of zoals ze het graag noemen, een ‘temperatuurgecontroleerde pizzapod’. Dit handige apparaat zorgt ervoor dat je pizza op de perfecte temperatuur blijft terwijl hij naar je deur zoeft. En hier is het leuke: de oven wordt geleverd met een "space-age-ophanging" om te voorkomen dat jouw pizza onder de kracht van 10,2 G verandert in een opvouwbaar meesterwerk. Domino's beweert dat deze opschorting de G-krachten met wel 67 procent vermindert, waardoor jouw pizza voor een mogelijke ramp wordt behoed.
dominos pizza e bike oven loading pizza into bike kopie
Foto: Domino's

Pizzaoven op wielen

Stel je nu geen fiets voor met een letterlijke raket op zijn rug. De DXB is een standaard ogende e-bike met 20 inch wielen, een batterij in de onderbuis en een achteraangedreven motor. De standaard is er om de fiets te stabiliseren wanneer je kostbare pizza wordt geladen of gelost, en er zijn zelfs verlichting op de wielen om de zichtbaarheid te verbeteren. Het is als een pizzaoven op wielen, compleet met een eigen ophangsysteem.
Deze hightech pizzabezorgfiets is exclusief verkrijgbaar in Domino's Pizza Enterprise (DPE)-markten, waaronder Australië, Nieuw-Zeeland, Nederland, Taiwan en enkele andere. Wij hebben dus het geluk om de ultieme bezorgfiets in het echt te kunnen bewonderen!
Delen met
Ook interessant