DGTL maakt volledige line-up bekend voor start van het festivalseizoen

jan 22 , 16:10 Entertainment
bkhqzr2e
Op de horizon gloort een avontuur dat je niet wil missen. DGTL staat weer voor de deur! En dat met Pasen: van 29 tot en met 31 maart 2024 neemt dit festival de NDSM-werf in Amsterdam over. Voor de elfde keer op rij ontvouwt DGTL een waanzinnige line-up met internationale dance-iconen en veelbelovend talent, waardoor er weer een unieke ervaring zal ontstaan.
Op DGTL kom je in een wereld waar groei, dans, samenhorigheid en vrijheid samensmelten. We nemen de line-up alvast even met je door.

Line-up

De vrijdag opent met een grote knaller zodra de deuren van de NDSM-Loods op vrijdagavond open gaan. Bonobo, de Britse maestro, maakt zijn terugkeer na de leipe Boiler Room-set op DGTL 2023, vastbesloten om weer eventjes heerlijk te herhalen. DJ Koze, een bekend gezicht op DGTL, zal de dansvloer laten schitteren met de bedwelmende klanken van Sofia Kourtesis, Maribou State en Coco Coquelicot.
Zaterdag belooft weer opnieuw spektakel te worden, met sets van Ki/Ki, Âme & Dixon (B2B-set), ARTBAT, Valentina Luz en Mees Salomé.
Op zondag vult de NDSM-werf zich met de energie van Marlon Hoffstadt, WhoMadeWho, KI/KI, Worakls Band, Avalon Emerson en Major League Djz.

Boiler Room

Voor de liefhebbers van het Boiler Room-podium is er tof nieuws: ook dit jaar is deze weer aanwezig, na het succesvolle DGTL-debuut van vorig jaar. Komende editie aanwezig met een overdekte locatie voor een intiemere ervaring op zaterdag en zondag. Lang niet gek!

DGTL

Zowel de Early Bird als de reguliere tickets zijn al uitverkocht. Het is een flinke race om een plekje te veroveren, wil je van de partij zijn op DGTL Amsterdam 2024. Mooi advies: ga met gierende banden naar de website van DGTL en verzeker jezelf van een kaartje voor dit heerlijke festival!

Tickets

Tickets zijn hier te koop.
Alvast een voorproefje? Check onderstaande video voor een heerlijke set.
Delen met
Ook interessant