5 producten van Detailrs die onmisbaar zijn voor elke autoliefhebber

jun 07 , 12:45 Entertainment
p1033500 kopie
Als jouw nieuwe bolide rechtstreeks uit de showroom komt gereden dan weet iedereen hoe laat het is: showtime! Je voelt je helemaal de man en dit mag ook. Helaas wordt dit gevoel steeds minder doordat iedereen gewend raakt aan zijn of haar nieuwe auto. Dit wow-gevoel kun je makkelijk terughalen. Hoe? Door je auto er weer als nieuw uit te laten zien met een goede wasbeurt met de producten van Detailrs .
Je hoeft je Instagram maar te openen en je ziet de ene na de andere influencer voorbij racen in een Lamborghini, Ferrari of Audi. Wat mensen snel vergeten is dat je ook trots mag zijn op je eigen auto, want de sleutel van jouw droomauto, die heb je al! Na gebruik van de producten van Detailrs kun jij weer trots zijn op jouw auto, want hij zal blinken alsof 'ie voor het eerst uit de showroom komt gereden.

1. Ceramic Seal 2.0

Om te beginnen is het belangrijk om zichtbaar resultaat te boeken. Dit houdt in: je auto showroom ready maken. Als je auto blinkend wil krijgen, dan is de Ceramic Seal 2.0 het belangrijkste product dat je in huis moet halen. Dit is de perfecte vervanger van de ouderwetse autowax. Het mooie is. dat jij je auto met dit product al binnen tien minuten showroom ready maakt. Het fijne is daarnaast dat je auto na de wasbeurt tot wel drie maanden water- en vuilafstotend blijft. Een maximaal resultaat met een minimale inspanning dus! Scoor hier jouw Ceramic Seal 2.0.

2. Magnet Towel

Ken je die video’s van handdoeken die elk drupje water van een net gewassen auto meeneemt? Dat doen ze dus met de Magnet Towel van Detailrs . Hiermee is het dus mogelijk om met één product je auto volledig te drogen, zonder strepen achter te laten.

3. PRP Wheels

Je auto is niks zonder een bijzondere set wielen, daarom is het belangrijk om ook deze goed te onderhouden. Elke autoliefhebber weet dat bij het schoonmaken van je auto dat het belangrijk is om te beginnen met de velgen. Met de PRP Wheels reinig je je velgen zonder problemen en als de reiniger in aanraking komt met ijzerdeeltjes verandert ‘ie van kleur. Easy toch? Hier is de PRP Wheels te bestellen .

4. Ultra Shampoo

De mensen die weten hoe het hoort, wassen hun auto wekelijks. Omdat het in dit geval niet nodig is om elke week de Ceramic Seal 2.0 te gebruiken, is hiervoor de Ultra Shampoo ontwikkeld. Een hoog schuimende formule waarmee je meer dan 30 wasbeurten uit een fles haalt. Dit is het ideale middel voor de fanatieke autowasser. Haal deze Ultra Shampoo hier in huis .

5. BucketDeal

Als je helemaal wilt uitpakken dan raden wij aan om de BucketDeal aan te schaffen. Dit is een deal die alle bovengenoemde producten bevat, met nog een hoop aanvullingen. Zo krijg je bij deze deal ook producten om het interieur van je auto wat liefde mee te geven en showroom ready te maken. Wees snel, want deze BucketDeal gaat keihard.

Meer info?

Meer weten over hoe jij jouw auto weer als nieuw krijgt? Klik hier.
Delen met
Ook interessant