De rapgame draait op volle toeren met deze vette releases

mei 24 , 10:58 Entertainment
snapinstaapp 278332460 1003817407193990 8460936534735361980 n 1080
We mogen dan wel elke week een technosetje voor jullie uitlichten, maar de Nederlandse hiphop laten wij ook niet zomaar aan ons voorbijgaan. Vannacht hebben veel artiesten nieuwe singles of albums uitgebracht, dus tijd om de vetste releases op een rij te zetten zodat je niks mist.
De zomer staat op het punt van beginnen, dus een aantal lekkere hiphop-liedjes zijn altijd lekker meegenomen. De rappers hebben ons wederom niet teleurgesteld, want er zitten een hoop bangers bij!

Frenna – Paparazzi

We kennen Frenna allemaal als de man die veel hits achter zijn naam heeft staan. Niet alleen bij mannen, maar ook bij de vrouwen is de rapper erg populair. Zijn nieuwe single Paparazzi is het tweede nummer wat in korte tijd uitkomt na de hit Pretty Girls . Deze man zul je ongetwijfeld vaker horen deze zomer!

Christian D – Anna ft. Lil’ Kleine & ADF Samski

Met Christian D hebben we in Nederland een ware hitmachine. Zijn grote doorbraak kwam met het nummer Amsterdam en sindsdien is de rapper lekker bezig. Dit jaar brengt de artiest meerdere singles uit waarbij de titel elke keer een andere meisjesnaam is. Ook staan er telkens zieke featurings op het nummer. Dit keer met de Lil’Kleine en ADF Samski. Dit drieluik hebben hun zomerhitje al te pakken zo te horen!

Josylvio – Dopamine (EP)

Eén van de meest iconsiche namen in de Nederlandse rapindustrie is toch wel Josylvio. De man bracht al vele succesvolle albums uit en heeft ons ditmaal weer opnieuw verrast. Zijn album Dopamine heeft een aantal vette featurings met onder andere Lijpe, ADF Samski en KA. Joost is, net zoals ons, klaar voor de zomer!

CHO – Top View Freestyle ft. Adje

CHO kent een ongelofelijk sterk jaar. Met zijn album Knock Knock 4 wist hij meerdere mensen te verbazen met zijn ongelofelijke raptalent. Vooral het nummer Niet Genoeg met Idaly liep erg lekker (en nog steeds). Voor de echte rapfans is er weer een keiharde single uitbracht. Met de toevoeging van Adje is het nummer naar een nog hoger niveau getild.

Brunzyn – Frikandel Speciaal (EP)

Brunzyn is back met een nieuw album. Het laatste album dateert van de rapper alweer uit 2021. In die drie jaar tijd heeft Brunzyn niet stilgezeten en veel nummers uitgebracht. In 2023 brak de rapper écht door met zijn Zomersessie bij 101Barz. Op Frikandel Speciaal heeft Brunzyn zeven nummers staan, met onder andere een toffe featuring met Ronnie Flex.
Delen met
Ook interessant