De nieuwe Formule 1-film met Brad Pitt heeft een megabudget van $300 miljoen

mei 15 , 20:58 Entertainment
depositphotos 390595096 xl
Voor zowel filmfans als voor fans van Formule 1 is er goed nieuws! Op dit moment zijn makers druk bezig met het schieten van een Formule 1-film . Met Brad Pitt in de hoofdrol en onder andere een rol voor coureur Lewis Hamilton, kunnen we een hooggewaardeerde film verwachten. Dat mag trouwens ook wel met dat torenhoge budget.
Het is al vaker voorgekomen dat er een film werd gemaakt waarbij Formule 1 de rode lijn in het verhaal is. Met deze nieuwe film kunnen zowel sportfans als filmfanaten een zieke movie verwachten.

Formule 1-film

Het is al een tijdje bekend dat de film zou gaan komen. In 2021 was namelijk al bekend dat Jerry Bruckheimer een film zou produceren met Brad Pitt in de hoofdrol. Pitt is een hooggewaardeerde acteur die al vele succesvolle films achter zijn naam heeft staan. Bruckheimer was ook al producent van de hit Top Gun: Maverick . De regisseur van die film, Jozef Kosinski, zal ook deze film gaan regisseren. Hoe de film gaat heten, is nog onbekend. Op dit moment wordt de film geschoten.

Opnames

De opnames zijn nu in volle gang. Wat leuk is, is dat er ook veel gefilmd tijdens de échte Formule 1-races. Dus al de sensatie die normaal die dag is, zien we waarschijnlijk ook terug in de film. Nog een leuk feitje is dat het wordt opgenomen met de kleinste 6K-camera ooit. Wat eigenlijk best gek is, want het budget van deze film is maar liefst 300 miljoen dollar. Je zou dus zeggen dat ze wel geld genoeg hebben voor een grote camera. Het is daarbij ook één van de duurste films ooit die wordt gemaakt.

Cast met Lewis Hamilton

Als we kijken naar de cast zien we topacteurs als Brad Pitt, Damson Idris en Tobias Menzies. De meest opvallende naam is toch wel Lewis Hamilton. De Britse coureur heeft al eerder zijn wens uitgesproken om te spelen in een film. Het lijkt nu toch ook echt te gaan gebeuren. Hij zou eigenlijk al te zien zijn in Top Gun: Maverick , maar door een drukke agenda, moest hij toch afzeggen.
Wanneer de film te zien zal zijn en hoe deze gaat heten is nog onbekend.
Delen met
Ook interessant