De Marveltrein dendert lekker door: nieuwe Vision-serie in de maak

mei 24 , 18:58 Entertainment
schermafbeelding 2024 05 23 142031
De afgelopen jaren heeft Marvel niet echt veel successen gekend, maar nu zijn ze weer terug op de goede weg. Over twee maanden komt Deadpool & Wolverine uit, volgend jaar waarschijnlijk Spider-Man 4 en nu is als kers op de taart ook een serie in de ontwikkeling rondom het personage Vision.
In de serie WandaVision zagen we de superheld voor het laatst. Na vele films is hij een onmiskenbare ster geworden in de MCU. Nu krijgt Vision ook een eigen serie en zal het verhaal om hem draaien.

Vision

Paul Bettany zal opnieuw de rol vertolken van Vision. Bettany heeft al in veel films gespeeld van Marvel. Hij was in Iron Man 1,2, 3 en The Avengers niet te zien, maar te horen als J.A.R.V.I.S., het persoonlijke AI-systeem van Tony Stark. Later, in Avengers: Age of Ultron, kwam de stem van Bettany tot leven in de vorm van Vision. Hierna speelde hij nog in de films Captain America: Civil War en Avengers: Infinity War. In de laatstgenoemde film kwam Vision te overlijden nadat Thanos de Mind Stone van hem afpakte. Echter werd het personage nieuw leven ingeblazen in de serie WandaVision door Wanda Maximoff. Met haar krachten wist ze een nieuwe Vision te creëren, maar aan het eind van deze serie was het einde verhaal voor hem.

Nieuwe serie

Op dit moment is Marvel bezig met een nieuwe serie rondom Vision. De serie zal afspelen na de gebeurtenissen in WandaVision. De regisseur van WandaVision, Jac Schaeffer, was al langer bezig met de ontwikkelingen voor een nieuwe serie rondom Vision, maar moest dit stopzetten om zich te concentreren op een andere WandaVision- spin-off serie Agatha All Along. Deze komt trouwens 18 september uit en zal dan wekelijks te zien zijn op Disney+. Terry Matalas zal nu de regie van de Vision-serie op zich nemen. Wanneer we de serie kunnen verwachten is nog niet bekend. Waarschijnlijk ergens in 2026. Gelukkig hebben we nog genoeg andere Marvelfilms- en series die we kunnen verwachten de komende jaren.
Delen met
Ook interessant