De Jeugd van Tegenwoordig geeft je een kijkje in de kunstwereld van de toekomst

dec 28 2021, 15:55 Entertainment
schermafbeelding 2021 12 28 om 130206
Een van onze favoriete webseries van dit moment is ongetwijfeld De Jeugd heeft de toekomst. Omdat de mannen van De Jeugd geniaal zijn en misschien ook omdat we er wat knaken voor krijgen. In een nieuwe episode duiken Pepijn, Freddy en Willie in de kunstwereld van de toekomst.
Dus stappen ze in hun sexy vormgegeven tijdmachine om door het land te trekken. Eerder gingen ze al op onderzoek uit in de fashionindustrie , dit keer brengt de elektrische Kia EV6 hun richting kunstwereld.

State-of-the-art-future-collectors-item

Een toepasselijke match, aangezien zij zelf te boek staan als audiovisuele kunstenaars. Of zoals Kia zelf treffend omschrijft: “De heren trekken door het land om zich te laten inspireren door gepassioneerde vakmensen die op uiteenlopende terreinen experimenteren en innoveren. Ze krijgen een ouderwets kijkje in de keukens, bossen, ateliers en studio’s van morgen, en ondervinden onderweg een overvloed aan geneugten en verrassingen van Kia’s state-of-the-art-future-collectors-item.” We hadden het niet mooier kunnen verwoorden. Audiotoer

Audiotoer

Mooie actie nu trouwens, want als je nu een proefrit boekt in de Kia EV6, dan krijg je er een heerlijke audiotour bij, ingesproken door De Jeugd zelf. Dat wil je toch. Weet je zeker dat het een memorabel ritje gaat worden. Succes!
Delen met
Ook interessant