Dungesneden rauwe runderlende, met een dressing van (truffel)mayonaise met wat citroensap, worcestersaus, melk, zout en peper. Begint het water al in je mond te lopen? Zorg dan dat je een bezoekje brengt aan De Carpacciobar in Tilburg. Combi
Het is de eerste en enige carpacciobar van
Nederland. Ze sloegen de deuren open in 2016 en zijn dit
concept gestart voor iedereen die geen genoeg kan krijgen van carpaccio. In De Carpacciobar wordt er flink op los gecombineerd. Flinterdun vlees, vis, groenten of fruit met diverse verrassende garnituren. Aan jou de keuze.
"Je kunt hier ook glutenvrij en vegetarisch eten", vertelt eigenaresse Anneloes Rottier. ,"We zijn juist ook met het gezonde bezig." Zo wordt de auberginecarpaccio met baba ganoush en geroosterde paprika geserveerd, is er sushicarpaccio met zeewier en krijg je bij de kalfscarpaccio picalilly en soja. Dat lijkt een aparte combinatie, maar is heel lekker." Ze was heel bang dat een of andere rijke zakenman er met haar concept vandoor zou gaan, maar tot dusverre gaat het ze goed af. Op naar Tilburg dan maar!
Check de
site voor meer informatie, eet smakelijk!