Volgend jaar het roer helemaal omgooien? Het kan!

dec 28 2023, 13:50 Entertainment
lotte 7
Het einde van het jaar is in zicht en natuurlijk kun je in 2024 alles hetzelfde doen zoals je deed. Lekker op safe spelen, want het leven heeft nu eenmaal niet meer te bieden. Weet dan dat het ook anders kan, en daarbij speelt één zeer belangrijke factor een rol. Als je die ieder jaar weet te upgraden, houdt niemand je meer tegen om naar ongekende hoogtes te groeien. Leading no-nonsensecoach Wouter Kleinsman vertelt je wat die factor is en hoe die je helpt om het maximale uit ieder jaar te halen.

Fuck het externe

Had je dit jaar een vette promotie te pakken? Kreeg je een nieuwe relatie of kocht je misschien een nieuw huis of een Rolex? Congrats! Maar besef wel dat je over alles wat extern is geen controle hebt, ook al denk je van wel. Voordat je het weet, raak je het kwijt en ben je weer terug bij af, en de enige aan wie dat te wijten is ben je zelf. Juist ja, JIJ! Als je alleen gericht bent op het externe en denkt dat je geen invloed hebt op wie je écht kunt zijn, dan kom je net als 95% van de wereldpopulatie geen stap verder in het leven. Het zorgt ervoor dat je persoonlijke ontwikkeling ongeveer halverwege de twintig stopt en dat je leven er tien jaar later nog steeds hetzelfde uitziet. So, fuck het externe.

Waarom JIJ de belangrijkste eindfactor van 2023 bent

You know what? Ik houd van luxe (ik vind dat ik dat verdien) en ik schreef dit jaar met ‘Fuck it, you can have it all’ een nieuwe bestseller, maar ik weet ook dat alle luxe en succes mij niet definiëren. Mijn ‘zijn’, ik noem het ‘being’, bepaalt wie ik écht ben. En dat kan ook voor jou gelden, ook jij kunt ieder moment van de dag kiezen wie je wilt zijn en daarmee volledige controle over je leven nemen en bereiken wat voor jou het belangrijkste is met de mensen van wie je houdt.
Je hoeft niet te wachten tot het nieuwe jaar, je kunt nu beginnen om erachter te komen wie je echt bent. De enige manier om dat te doen is ontdekken wie je niet bent, we noemen dit ook wel de wet van polariteit. Alles heeft een tegenovergestelde, haat / liefde, koud / warm, zwart / wit, en in het licht van jouw being: iedere situatie in je leven geeft je het inzicht wie je wel wilt zijn (goed gevoel) en niet wilt zijn.

Ga voor de eindsprint

Reflecteer op het complete jaar 2023 om erachter te komen wie je écht wilt zijn. Denk hierbij aan: welke man, partner, vader, ondernemer wil je zijn? Welke vaardigheden passen bij het creëren van het echte succes in je leven? De wijze lessen neem je mee naar volgend jaar, wie je niet wilt zijn en dat waar je geen invloed op hebt laat je voorgoed achter. Ik weet zeker dat jij gaat ervaren dat je leven iedere dag nog succesvoller wordt.

Doe jezelf een plezier

Bestel vandaag nog de bestseller ‘Fuck it, you can have it all’. Met code FHM23 krijg je €5 korting op dit boek dat je helpt om steeds opnieuw te reflecteren. Bestellen kan via de website .
Delen met
Ook interessant